Julgåvor

| Dagligen

I min familj har vi valt att spendera tid tillsammans, äta gott och bara vara så vi ger inte varandra julklappar längre. Dessutom fyller min mamma år i december, och där gillar jag och mina bröder att lägga lite extra på en present istället. Men klappar fick jag ändå öppna i år, av mina fina vänner och pojkvän! 

En bok om välmåendet, "Leva livet", myssockar, fint armband, Ögonskuggor och min efterlängtade pall till hallen. Så mycket mer än vad jag önskat. I år har jag fått det finaste man kan få; människor som skapar magi i mitt liv - varje dag. Det är livets gåva och jag är tacksam varje dag över att ha er i mitt liv! 
 
 
 



God Jul <3

| Dagligen

God jul mina fina läsare! Idag är jag uppe i Alingsås och firar jul med min familj, så mysigt. Vet inte sist jag var det, så detta är väldigt betydelsefullt för mig. Vaknat utvilad idag, vet inte heller sist jag fick någon sovmorgon. Vilken intensiv sommar och höst det har varit. Efter nästa veckas intensiva jobbpass (fem stycken 8-21 dagar ) 

Så lugnar det förhoppningsvis ner sig. Men nu är jag som sagt här, och njuter över varje sekund. I eftermiddag ska vi gå över till min moster för julmiddag och nu på förmiddagen har vi tagit en promenad, ätit lunch och myst. Hur firar ni er jul?





Snapshots lately

| Dagligen

En ny grå klänning | Adventsfrukost 



Julfint på köksbordet | Spinningspassen är roligast på gymmet



Middag för två | Vintrig outfit 




Fjärde advent

| Dagligen
 
 
 
Fjärde advent och en vecka kvar till julafton! Hur snabbt går inte tiden? 
Idag har jag haft lite julfrukost här hemma, ätit lite gott med nära vänner och fina S. Och nu på eftermiddagen har vi varit på kaffe/fika hemma hos S föräldrar, verkligen jättetrevligt! Så nu har jag precis slagit mig ner i soffan, tänt fjärde ljuset och hällt upp ett glas Prosecco. Julafton om en vecka, är ni taggade?



Två från sovrummet

| Inredning
 
 
Två bilder från sovrummet och två lampor i fönstret. Har faktiskt inte tänkt på det fören jag såg mina bilder, att jag har två lampor i fönstret. Så skumt det kan bli ibland! Men ska jag vara ärlig, så orkar jag inte engagera mig i det heller - har som sagt inte tänkt på det! Och min marmor-bricka från Ellos är en stor favorit! Fyndade den i somras och det är jag glad över. Brickan väger hela fyra kilo, så det är ingen liten sak. Fint att ändra om på den lite då och då, men ni kan tänka ut vad mina favorit dekorationer är.. :)



Årets julkort

| Dagligen
Torsdag och det betyder Köpenhamn! Nu har jag och fina S precis ätit upp frukosten och ska göra oss i ordning för att åka till Köpenhamn. Där ska vi mest strosa runt Nyhavn, Ströget och Magasin De Nord för lite extra julmys och kvalitetstid tillsammans. Sett fram emot att få komma iväg ett tag nu, så idag blir det helt perfekt för en liten dagstur över sundet. Vi har funderingar på att gå på Tivolit också, men vi får se vad vi orkar. Åker mest över för att strosa runt, äta gott och köpa en födelsedagspresent till Linda som fyller 30 år i januari!! 
 
Och titta vilken fin bild jag tog på Sandras hund häromdagen.
Mysigt att få passa hund en hel dag lite då och då! Helt klart årets julkort :)
 
 



Mitt nya kök

| Inredning
 
 
Mitt nya köksbord (handladesign.se) och stolar (Ikea) + ni skymtar de nymålade väggarna i bakgrunden
 
 
Marmor-bricka (Cervera), Lexington-grytlapp, skärbrädor (Åhlens) och köksrullehållare (livingroom)
 
 
Nya köksluckor och handtag + min älskade Nespresso maskin
 
Glad Lucia! Här hemma är jag ledig och passar en väns underbara hund hela dagen. S och jag ska ta en lunch idag samt växla pengar. På torsdag ska vi nämligen till Köpenhamn för lite shopping och mys hela dagen. Nu på morgonen har Lucia på SVT gått varmt + julkalenderns avsnitt som jag har missat. Så mysigt!
 
Lägenhetens sista rum är äntligen klart, bara lite detaljer som gardiner, en labyrinthylla, klocka och ny taklampa som ska in där. Men nu har de nya lyckorna kommit på plats! Och det blev en så stor skillnad, verkligen. Jag njuter av mina måltider i köket nu, och matlagningen är mycket roligare kan jag lova. Vad "lite" förändring kan göra. Kommer visa mer när de sista sakerna kommer på plats, tror det blir pricken över i:t. 
 



Time to relax

| Dagligen
 
 
 
 
Ikväll sitter jag uppkurad i soffan och läser allt annat än kurslitteratur, för idag har jag tagit jullov! Myssockarna är på, värmeljusen och granen är även tända och i bakgrunden har jag lite julmusik på. Kan inte annat än njuta av stunden och att jag har klarat ännu en termin. Men ack vad den har varit jobbig, som ni kanske har förstått. Blev alldeles för mycket med jobb, praktik och skola. Det sociala livet kom i skyumdan och höst-deppen infann sig snabbt därefter. Men nu är det äntligen över och jag kan smått komma tillbaka till mina rutiner, till träning, mina fina vänner, goda middagar, ännu mer jobb, läsa vanliga böcker (denna: Hjärnstark av Anders Hansen är superintressan) och så vidare. Ny liten start innan det nya året helt enkelt! Nu ska jag fortsätta att njuta av min lediga kväll.



Juldekoration hos mig

| Dagligen
 
Nya adventsljusstaken i köket fyndade jag på loppis för 100-lappen! Så nöjd med den.
 
 
 
Julgranskulor från Rusta och Istappar från Sia pryder granen även i år
 
 
Lyckades inte riktigt att fluffa till granen i år, men klapparna har jag i alla fall lyckats med!
 
 
Den fina adventsljusstaken och en hyasint där bladen har vikit sig som en lilja
 
Juldekorationen i mitt hem är precis lagom i år och julkänslan har infunnit sig. Är nöjd med alla klapparna som ligger under granen och hur jag får spendera årets jul, kommer bli den bästa på flera år. Jag älskar julen och eftersom jag får jobba extra mycket nu under december får jag extra mycket där. I går tände vi tredje ljuset vid kaffet, lyssnade på julmusik och mös på boendet. Julen är en underbar tid!