A box of chocolates

| Dagligen
 
Jag har redan lyxen att ha så otroligt fina människor i mitt liv och igår fick jag även lyx-praliner. Ni kan inte ana hur glad och tacksam jag är över alla fina vänner jag har runt omkring mig. Det kommer fina sms, söta lappar i skåpet på jobbet med kärleksförklaringar, blommor för tacksamhet och så vidare. Allt jag vill är att människor runt omkring mig ska må bra, bli inspirerande, stay positive, se det lilla extra och få ett gott skratt. Och tillbaka för det får jag världens finaste människor och sådana här fina gester/gåvor. Tack!
 
 
 
Lyx-praliner är vägen till mitt hjärta, skämt och sido. Men min älskade vän Louise känner mig utan och innan, och vet självfallet att jag hoppar högt för chokladpraliner från Peter Beier alla dagar i veckan. Detta gör mina fullspäckade jobbveckor lite lättare kan jag lugnt tala om. Ska ta och hitta en ledig kväll då jag bara ska ta hand om mig själv, kropp och själ. Hemma-spa med hårinpackning och ansiktmask, skrubba kroppen, pedikyr, smörja in mig med god loation, kolla en bra film, äta en god middag och avnjuta mina goda praliner. Lätt att bli lite deprimerad även på sommaren om man inte hittar balansen mellan allt jobb, vardagssysslor och alla man vill hinna att träffa. Balansen är viktig!
 
 



Breakfast & Dinner

| Dagligen
 
En morgon med ett stort leende på läpparna och högljudda skratt över en frukost. I går fick jag middagsgäster bestående av mina Uppsala vänner Moa och Jonathan, som är nere på en semester-vecka, och min saknade Louise. Liten knytis middag med pastasallad, ost, kex och baugett samt hallonpaj till efterrätt - lyx! 
Och nu på morgonen kom mina fina kollegor, Lina och Amanda, hit för lite frukost och skratt. Bra start på min lediga dag, helt klart! 
 
 
Dagens frukost bestod av smoothie, kaffe, frukostbullar, frukter, hemmagjorda knäckebröd, kex och kokta ägg. Länge sedan jag avnjöt en frukost på detta vis och ni som följt/känner mig vet hur mycket jag älskar att piffa upp och duka inför sådana här tillfällen som igår och idag. Men att bjuda/äta frukost tillsammans med någon/några är extra speciellt, tycker jag. 
 
Och visst är det lite tråkigt att man är extra trött på sin enda lediga dag? Kanske för man behöver vila, men vill hinna göra så mycket annat samtidigt. Tur att jag fyller alla mina dagar med saker som vill/måste göras så jag slipper känna att jag måste göra just något idag. Har i för sig redan tvättat och lite annat pyssel. Så nu tänkte jag ta en liten promenad innan jag lägger mig rak lång i soffan på balkongen och läser redan av dagen. Ikväll kommer S hit för middag och film, mysigt.



Snapshots

| Dagligen

Senaste snapshots:n ur min iPhone. För mer kan ni följa mig på Instagram, @Camillale.



En rosa dröm

| Dagligen
En ledig förmiddag har spenderats med bildredigering, gymmet, en lång powerwalk och nu: lite kaffe och bok på balkongen innan kvällsjobb. När det ekar av sin frånvaro här på bloggen har jag spenderat tid med spontan-middagar, mycket träning, promenader, varit ute i solen, haft flertal filmkvällar med vänner, druckit kaffe i mängder och försökt organisera upp mitt liv lite. Är oftast ledig en gång i veckan och nu i helgen var min enda lediga helg denna sommaren. Men jag mår bra och det är huvudsaken.
 
Min lediga helg startade med ett sent glas bubbel tillsammas med Lina efter jobbet och sedan följt av sleepover. Himla mysigt! Hade turen att få skjuts av henne till Malmö för avfärden till Göteborg togs vid tidigt i lördags. Kom upp till helt fantastiskt väder, mycket folk och en rosa dröm till dop för lilla Ellie. Efter några timmar med dopcermoni och underbar buffé av mat och bakelser i Fredriks Oscars kyrka begav jag mig hem till min mamma i Alingsås, och sedan vidare för grillkväll hos min moster. Fick en välbehövlig sovmorgon efter en lång men underbar lördag. Detta följdes upp med frukost och mys på stan innan jag hade egentid med lunch vid Göteborgs Opera/hamn innan hemfärd. Väl hemma möttes jag av S och en filmkväll.
 
Lagom mör och inte ett dugg utvilad efter helgens härligheter - men jag är lycklig i kropp och själ, och det är huvudsaken. Nu återstår det fyra intensiva veckor kvar på årets sommarschema med enbart fem dagars ledighet innan skolan drar igång. Det är dags att göra det bästa av dagarna! Denna veckan är fullspäckad av vänner som kommer på besök även om jag enbart är ledig på torsdag. Men som sagt, jag är lycklig så vad gör det om hundra år?
 
 
Härlig rosa dröm som Amanda hade fixat till dopet. 



A day off

| Dagligen
 
Te i sängen, sovmask, Missioni-kuddar och Hermes pläd.
 
 
God morgon darlings! I denna sängen hade jag mer än gärna haft min sovmorgon. Inredningsfashion, helt klart. Inspiraitionen flödar och visst hade man vaknat tusen gånger piggare och gladare? Jag är supernöjd med min egna, tro mig, men lite ny textil och detaljer hade varit pricken över i:t.  Min lediga måndag innefattar dessvärre inte en sovmorgon, vilket kroppen hade behövt efter förra veckans 68 jobbtimmar. Istället tar jag hand om mitt berg av tvätt, planerar veckans jobb och andra roligheter. Imorgon kommer S efter jobbet och onsdag ska mina fina kollegor komma hit för en liten vinkväll, på lördag kommer även Amanda med familj för sleepover. Underbar vecka som väntar! Därmed tar jag varenda minut idag till mig och mitt hem. Älskar att rå om i mitt hem!
 



Lilies

| Dagligen
 

Happy Friday, happy life! Nya snittblommor är ett måste en glad fredag som denna. Haft en helt underbar vecka med glada nyheter, och imorse vaknade jag upp till ett roligt mail och denna här saken! Man kan inte annat än vara glad. O apropå förra inlägget så blir det blommor i även detta, haha! Ska försöka ta mig tid att skriva ner alla tankar och idéer så det blir lite variation här. Har ni något som ni vill läsa om? Annars vill jag önska er en trevlig helg, själv jobbar jag !
 



For the soul

| Dagligen
 
De lediga dagarna är få och inspirationen bubblar till tusen! Min lilla ekvation går inte helt ihop, då jag spenderar mina dagar på jobbet eller på gymmet denna sommar. O jag vet dessutom att jag bör planera mina blogginlägg när jag bubblar av inspiration, men tiden räcker inte till hela vägen. Men vad gör det om hundra år? Jag är nöjd ändå, hoppas att ni också är det!
 
Hur spenderar ni era lediga dagar/semester? Jag som enbart är ledig idag har passat på att sova och vila upp mig. Fyllt på i kylskåpet och provat mitt nya kamera objektiv på mina kaktusar från Ikea- är supernöjd! Tänk vad lite grönt kan göra i ett hem, jag har fyllt mitt hem med massa nya gröna växter som tåler mycket ljus och värme - här är supervarmt när solen står på. Om en stund tänkte jag ta en avkopplande promenad, för hjärnan och själen. Jag tränar nämligen mer än vanligt och har gjort det de senaste månaderna, och jag mår så mycket bättre av det. Körde ett hårt benpass med A igår. Älskar att ha A som motiverar mig att cykla till gymmet fast det ösregnar. Men idag behöver jag en promenad för kropp och själ. Det är också viktigt, balansen!
 



Happy days!

| Dagligen
 
 
Klassisk syn på min blogg; blommor, kaffe eller te och något ätbartÄntligen en ledig lördag och jag har precis krypit upp i soffan med en kopp te och en bra bok; Tid av Alex Schulman och Sigge Eklund. (Adlinks) Har spenderat förmiddagen på stan med lite shopping och lunch med trevligt sällskap. Välbehövligt även om det var otroligt svårt att komma upp ur sängen imorse. Helt slut efter mycket bollar i luften hela tiden, mycket jobb och annat planerat varje dag. O tala inte om vad vädret gör med kroppen, är inte fler helt slut på grund av vädret? 
 
Min fredags eftermiddag -och kväll blev väldigt lyckad! Först var Nathalie här på middag, lax och melonsallad, och lite vin. Vi satt i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan hade hon dubbelbokat sig och fick bege sig hemåt. Så lite spontant spenderade jag resten utav kvällen tillsammans med Sandra och Linda över lite mer vin, godis och film. Himla mycket skratt också. Vad jag är glad att ha dessa tjejerna i mitt liv!
 
Nu har jag som sagt krypit ner i soffan med lite te och bok för avkoppling. Blir en lugn kväll ikväll, också välbehövligt! Får filmsällskap lite senare och till dess ska jag plöja igenom denna äkta och bottenlösa bok. Läs den om ni inte redan har gjort det!
 
 
Har fått ett paket med lyxiga chokladpraliner som får avnjutas en annan dag.