Två från Michael Kors

| I min garderob
 
 
I maj när jag var i New York blev det ganska mycket fynd inne på Michael Kors.. Har tidigare visat både en nessensär och väska som jag fick med mig hem från resan, men tänkte fortsätta och visa resterande sakerna också. Jag är generellt inte mycket för att shoppa kläder och väljer då hellre att lägga mina pengar på finare accessoarer och skor - som jag älskar. Nu är detta bara materiell lycka och vet att det inte har någon betydelse, och att vi ser olika på saker och ting. Men jag tycker om det!
 
Den här beiga väskan fick hursomhaver följa med hem från New York, och den passar utmärkt i min garderob. Bär mycket färger i vitt, blått, beiget, svart och lite mönster på. En utmärkt sommarväska i både färg och storlek. Som igår fick lilla systemkameran följa med ut på tur, så då var utrymmet i väskan perfekt. Nu har jag dock fått min dos av detta märket och har börjat kolla mig efter andra. Tycker man att det är roligt, så är det även roligt att spara till det. 
 
 
Vi hade en heldag med shopping på Woodbury Outlet som ligger ca 1,5 h utanför New York City. Dit tar man sig lättast med buss och den går att förboka hemifrån, och det gjorde självklart vi. Outleten innehöll över 220 butiker i alla dess former, och mycket märkesbutiker så som Michael Kors, Oscar de la renta, Burberry, Mulberry, Prada och så vidare. Inne på Michael Kors var det upp till 60-70% rea på allt - därmed gick vi loss lite grann.
 
Fick även med mig ett par solisar, förutom två väskor och en nessensär, ifrån Michael Kors. Dessa är väldigt klassiska men passar min ansiktsform bra och jag trivs i denna sortsens av solglasögon. Man ska gå på ett vinnande koncept har jag hört - även om det kan vara skoj att prova något nytt ibland! Alla är vi olika, och tur är väl det.
 
 
Dessa bruna solisarna från Michael Kors fick som sagt följa med mig hem från NYC, och jag är supernöjd med dem. Kollade på många olika men fastade för dessa och ett annat par som också fick följa med hem. Klassiskt bruna som passar till allt, vad mer kan man begära? Dessutom fyndade jag allt detta för en summa som är mindre än vad man tar för Michael Kors väskor i Sverige. 
 



Sommarklänningar till bröllop

| Bröllop, Dagligen
Nu är det inte många veckor kvar tills vi ska på bröllop i Göteborg. Bröllopstiderna är fullt igång nu och man ser den ena efter den andra gifta sig, och det är verkligen något magiskt med det. Kärleken sprudlar verkligen. Om några veckor ska vi som sagt upp till Göteborg för att se min bästa vän gifta sig med sin andre hälft - det är magiskt. Det är en utomhusvigsel och dress coden är sommarklädsel.
 
Vad ska man då ha på sig när man får dessa instruktioner? Bröllop är bröllop och det första jag tänker på är att det inte ska vara för naket. Det är att visa orespekt att visa för mycket hud vid ett bröllop eller andra tillställningar som dop och så vidare. Man vet inte vilka man träffar och hur deras värderingar ser ut, dessutom är det vett och etikett att försöka dölja så mycket hud som möjligt. Det är enligt min åsikt. Självklart kan man visa hud, men ha en sjal eller kortare jacka som döljer axlar, ja ni förstår vad jag menar..
 
 
 
 
1. Dorothy Perkins Här 2. Swing Här 3. Espirit Här
4. NLY Eve Här 5. Glamorous Här
 
 
Har tagit fram fem stycken sommarklänningar som jag anser både är fina, somriga och respektfulla att bära på bröllop i år. Klänningarna ska gärna kunna användas mer än vid ett tillfälle, och det tycker jag att dessa gör. Grått, beiget, dov rosa eller någon blommig klänning är ju bara för fint. Jag som älskar gult hade mer än gärna haft den ifrån kollaget i min garderob. Tänkte spana in den lite extra vid ett senare tillfälle! 
 
Nu har jag nästan predikat om vett och etikett, knälånga eller längre klänningar, något över axlarna och så vidare. Sedan blir jag tagen på bar gärning när jag inser att min egna klänning som jag ska bära på bröllopet går emot det sistnämnda. Det är nämligen ganska bar upp till, men är en långklänning. Får hitta någon sjal eller transperant lång tröja att ha över. Våra kläder som vi ska bära kommer ni få se när det närmar sig. Men kan avslöja att det går i blått tema hos oss båda två. 



Re-decorating

| Inredning
 
Måndag, underbara måndag! Veckan har börjat med en mysig förmiddag tillsammans med min andre hälft. Efter frukosten så storhandlade vi inför veckan, småfixade i lägenheten och mös runder innan lunchen och han skulle iväg till jobbet. Själv är jag ledig idag, och har spenderat resten utav dagen med att hämta ut våra förlovningsringar som vi har fått förminskade - så nu känner vi oss hela igen. Därefter tog jag en liten fika på uteserveringen innan jag promenerade hemåt. Påvägen hämtade jag även ut lite post som hade kommit - visar er en annan dag.
 
För att uppskatta sin inredning och dekoration behöver man ibland omdekorera, vilket jag har pysslat med idag. Har helt enkelt hittat nya platser för mina saker - som just nu känns mycket bättre. Ska nämligen få upp en mässingsrosett från Svenskt tenn och en marmor hylla från Mio i sovrummet. Tycker inte om när det blir kaka på kaka och för plåttrigt. Så behöver få lite ny syn på min inredning. 
 
 
 
En klätterväxt och marmorbricka som jag tidigare haft i sovrummet under tv:n fick flytta ut till vardagsrummet. Tycker att marmor, mässing och grönt passar utmärkt ihop - så detta valet blev självklart. Dock behöver jag en kruka till klätterväxten, som nuvarande är placerad i en frukostskål, haha. Ljusstakarna är även från Mio, helt klart en favorit butik när det gäller inredning och möbler. Som dessutom har rea nu! Skynda och fynda.
 
Tänkte fortsätta imorgon att omdekorera lite här i lägenheten, fixa lite med textilerna och i klädkamaren. Även att spana på lite nya saker som jag vill få in här, som exempelivs nya matsalsstolar som matchar resten utav lägenheten. Måste även rensa ut lite i källaren under veckan, känner jag. Får passa på när jag har lite lugnare på schemat - för nästa vecka kör det igång ordentligt igen. 
 
 
Vad tycker ni om min re-decorating? 



Reboot

| Bröllop, Dagligen
Medan jag knåpar på ett nytt upplägg för bloggen, så sitter jag samtidigt och spanar efter inspiration till; bröllopet. Det är sådant jag älskar! Tillställningar med mat, att få dekorera och piffa till det, inbjudningar och alla detaljer runt omkring. Tycker det är så kul. Så det passar ju extremt bra att få sitta och pilla med detta lite när jag är ledig som idag. Dessutom gifter sig en av mina bästa vänner nu i juli, och vi har väldigt lik smak, så får fotografera och få lite extra inspiration därifrån. 
 
Som ni läste i inledningen så spånar jag på ett nytt upplägg för bloggen, lite mer organiserat och har en aning på fler detaljer som ska både in och ut härifrån. Inläggen ska få en annan struktur och diverse, har jag tänkt. Så jag hoppas det går som jag vill denna gången. Har bloggat i så många år, och jag vet vad jag vill och vart jag ska med bloggen - men ändå är det så svårt? Kan inte riktigt förstå den logiken, men nu skissar jag som sagt och hoppas inom det närmsta att det ska bli lite bättre här inne. Har ni några synpunkter och tips, så för gärna dem vidare!



Midsummer

| Dagligen
 
Glad midsommar! Min morgon har spenderats på gymmet tillsammans med S, och så har vi unnat oss frukostbullar som vi har avnjutit på balkongen. Det är lyx att få vara tillsammans, avnjuta en god måltid, ta en promenad, skratta, eller bara bädda sängen tillsammans. Lycka!
 
Idag är det i stort sätt Sveriges nationaldag - alltså midsommar. För visst firar vi dagen med god mat, dryck, flaggar och njuter av våra sällskap på ett helt annat sätt än flaggans dag? Det är lite underligt.. Hursomhaver så ska vi alldeles strax fräscha till oss, packa ner lite saker i en kylväska (bubbel, jordgubbar & grädde) för att sedan köra till S morföräldrar. Där vankas det en lätt lunch och även jordgubbstårta (som vi bakade igår). Därefter bär det av till hans föräldras koloni, där blir det lite grillning och trevligheter med bekanta till dem. Ska upp tidigt imorgon för att jobba hela dagen, så blir inte så sen kväll idag. Hoppas att ni får en fin helg! 



Vi skålar för..

| Bröllop, Livsstil
 
 
Igår dukade vi bordet för tre.. Säger hej från soffan även idag! Nu börjar jag att klättra på väggarna hemma. Hur klarar man av att gå hemma en längre period, undrar jag? Att vara mammaledig eller till och med hemmafru? Det finns självklart alltid något att göra när man är mammaledig, misstror inte alls det, men jag skulle inte klara av att vara hemma såpass länge. Fast det ändrar sig förmodligen när jag väl är det. Hehe, lång parantes där. 
 
Ja, igår dukade vi bordet för tre, marinerade kyckling och gjorde pastasallad. Länge sedan som jag åt det och igår hade vi tyvärr ingen bönpasta hemma (godaste) så det fick helt enkelt bli vanlig hederlig pasta. Men det mumsade vi oss väldigt fort. Linda kom över efter jobb och detta till ett dukat bord. Fick inviga mina champagne glas från Cervera, servetterna från Rörstrand och sedan hade jag minskat min examensbukett till pionerna som snart slår ut. Ljuvligt!
 
 
Vädret är magiskt och även en sådan här kväll, men två stora favoriter. Det pratades om allt mellan himmel och jord, bokstavligt talat. Vi skålade för min examen och livet. Sedan började diskussionerna om bröllopet. Alltså det pirrar när jag skriver/pratar/tänker på det. Jag som aldrig tänkt gifta mig, och nu ska jag det med min fina fästman. Galet! Och förlåt om det blir tjatigt för er, ni får stå ut eller sluta läsa, hehe. Så vi plockade fram datorn och spanade på inbjudningskort, inspiration på pinterest, vigselring, mat och hela köret. Nu känns det verkligen som bollen är i rullning och inte bara prat. Datum är bestämt, klänningen har jag redan hittat och tärnorna vet jag redan vilka det blir.. Så spännande!
 



Notebook for the wedding

| Bröllop
 
Vet ni vad jag kom på? Vore kanske bra att samla alla tankar och idéer i ett block, där man sedan kan gå tillbaka och checka av, och dylikt. Inte så dum tanke, om jag får säga det själv. För även om vi inte vill ha ett stort bröllop och en stor fest så är det fortfarande mycket detaljarbete bakom ett bröllop - oavsett om det är stort eller inte. Och tankarna är många - så en fin lite notebook där man kan samla allt vore utmärkt.
 
Ovan ser ni tre olika block som jag har hittat hos Jo&Judy, och de är en fröjd för ögat, helt klart. Dessutom är de blogg- och instagram vänliga, haha. Det är andra saker som även ska planeras under årets gång, och inte bara that special day. För man ska faktiskt leva också, eller vad säger ni? Jag fastnade för dessa notebooks:n här ovanför, men ska googla runt efter några andra också. Roligt att få pyssla med lite sånt här när man är ledig - precis vad jag älskar.
 
Nej, nu ska jag marinera kyckling till en pastasallad, som vi ska bjuda på i kväll tillsammans med Prosecco, då Linda kommer över för att prata om just: bröllop. Ni förstår nog inte hur mycket det pirrar i min kropp. Tänk att jag fick träffa min soulmate så där, den dagen 22 maj. Wow. När det känns rätt så gör det verkligen det!



Nyper mig i armen..

| Dagligen
 
Ja, vart börjar man? Jag får typ nypa mig i armen för att inse vad som händer i livet just nu.. känns mer som jag svävar på moln, haha. Men jag dagdrömmer inte utan detta är på riktigt. Frågan är vart man börjar med allt.. vet ni? 
 
Min kropp känner lyckan i att vara ledig några dagar i rad nu.. fem för att vara exakt. En mini-semester på hemma plan kan man väl säga. Skönt är det i alla fall! Jag behöver komma ner i varv, hitta balans mellan träning, kost och livet, har inte riktigt hunnit det under det gående året - vilket slår en ibland. Men ack vad tacksam och glad jag är i vad som händer nu, svårt att förstå. Vet som sagt inte vart man börjar.. försöker googla runt men känns som jag bara twistar in mig istället, haha! Har ni tips? 



Weekend 2.0

| Dagligen
 
Så här har min helg (inklusive idag) sett ut.. Det blev en bra jobbhelg trots växlande väderprognos, vilket är skönt! I lördags blev jag bortbjuden på lunch och sedan tog jag en kaffe med Therese i stan. Alltid lika roligt med lite catch up! Samt få lite socialisering fast man jobbar helg. I söndags började jag sju på morgonen och bild nummer ett visar det vackra vädret som hade infunnit sig redan 05.30 när jag promenerade mot tåget. Lyx! Efter jobbet körde vi och handlade lite mat innan vi åkte mot Lund och svärföräldrarnas koloni (bild nummer tre). Där var vi en stund innan det blev en spontan middag hemma hos dem. Och min måndag har inte heller varit så dålig, för en lugn och härlig frukost i soffan innan jag åkte till Malmö för shopping och lunch med Amanda. Också mycket catch up fast vi pratar varje dag. Blev lunch på uteserveringen och shopping längst innerstaden. Nu ska jag börja med lite måndagsmiddag i form av tacos (som vi skulle ätit igår) och sedan väcka fästmannen som ligger och vilar. 
 
Hur har er måndag varit?



Mjukglass

| Dagligen
Oväntat ledig och en mycket bra dag! En dag som skulle innehålla kvällsjobb blev ledighet, mjukglass och vardagskvalité. Här började vi dagen med ett tvättpass (då vårt blev taget av någon granne häromdagen), en mysig frukost i soffan och sedan en morgon promenad vid havet - alla dagar borde börja så här. Under promenaden ringde min enhetschef och undrade var jag var. Det hade nämligen blivit missförstånd angående dagens pass, som jag fått till mig att det skule vara ett kvällspass men var ett morgonpass. I stället blev jag ledig, och inte mig emot..
 
 
När tvätten var färdig styrde vi mot Lund och sedan vidare mot Lomma för att avnjuta varsin glass vid hamnen. Denna hamnstad är magisk! Likaså denna mjukglass med polka strössel, jag älskar just det. Nu under eftermiddagen och kvällen har vi lagat mat och ätit fruktsallad innehållandes melon, apelsin och äpple. Det är vardagslyx att få göra det och koppla av i soffan tillsammans, då ni vet att jag oftast jobbar kvällar. Och nu hela helgen (inklusive 7-21 imorgon). Så jag njuter av vår kväll!
 



Vi ska gifta oss!

| Bröllop
 
Jag vågar knappt tro detta eller skriva det - men vi ska gifta oss! Det pirrar i hela min kropp när jag tänker på hur livets vändningar blir till de bättre och vad som händer därefter. I maj valde vi att förlova oss, ett gemensamt beslut och därmed inget frieri. Men - det var minst lika magiskt det. Min fina fästman körde oss till Lomma småbåtshamn, där vi först träffades, och där vi även förlovande oss. Intimt och magiskt. Han tog mitt hjärta till en helt annan nivå från första dagen vi träffades och det har sedan dess känts mer än rätt.
 
Så nu till det stora, vi ska gifta oss.. Och det är ju lite knasigt, spännande, pirrigt, nervös - ja, alltihopa! Men det känns så rätt. Min soulmate fanns där ute och väntade på mig - och nu är han här. Går knappt att beskriva hur ens känslor varje dag bubblar. Så från nu har jag skapat en ny kategori här i bloggen: bröllop, där ni kommer få följa alltifrån inspiration till den stora dagen. 



Kiss

| I min garderob
Idag är jag återigen ledig och njuter självklart över det. För dagens planer har redan börjat att checkas av och detta med glädje. Vi är precis hemkomna från gymmet - finns inget härligare än att träna tillsammans - så hoppas vi hittar tillbaka till vår rutin nu. Vore underbart! Jag älskar ju att träna, att må bra - för vem gör inte det?
 
Nu har vi dukat fram ett stort frukostbord och ska bänka oss framför någon dokumentär på Netflix. Efter Sannas inlägg om olika dokumentärer, har vi nu hunnit avverka både The Keepers och Amanda Knox. Den först nämnda är verkligen brutal och inga ord finns över vad man får se - men värd att se! 
 
Men till rubriken.. Fick hem ett paket från Bangerhead häromdagen, och en utav sakerna som fanns i paketet var Marc Jacobs parfym Daisy Kiss - som luktar gudomligt! Har fått ett "beroende" av att köpa nya parfymer och tycker självklart att det är av ett rent nöje när jag finner underbara dofter.
 
 



Happy to be home!

| Dagligen


God morgon sweethearts! Måndag igen och jag har en vecka fylld med jobb - imorgon är min enda lediga dag. Men vilken helg det blev och vad skönt att det var att komma hem och landa lite i vad som har upplevts i helgen. Vi stannade en liten sväng i Lund påväg hem, sedan handlade vi lite + köpte med oss sallad till kvällsmat. Mycket mer än så blev det faktiskt inte. Lämnade ett regnigt Göteborg och mysig fika med min mamma, och möttes av strålande sol när vi kom till Skåne. Underbar helg, minst sagt. Nu ska jag svira om och bege mig till jobbet. I eftermiddag ska det lagas matlådor och städa! Glad måndag på er!




Hotell Bellora

| Dagligen


God morgon från Göteborg, min älskade stad! Idag har vi vaknat upp på Hotell Bellora och ska alldeles strax gå ner och äta frukost - ska bli så himla gott. 

Idag är man rätt sliten. Vi möttes av Pride Festivalen när vi kom till Göteborg igår. Så mycket folk och härligheter. Sprudlade av kärlek. Perfekt dag för möhippa för min fina vän Amanda. Vi hade hyrt Paddan (båt i kanalen) som vi åkte i 1,5 h, brunchade, musik quiz och allmänt mysigt. Sedan åkte vi till Prison Island i Möndal och körde massa utmaningar i 32 olika rum. Allt var tidsbaserat och olika uppgifter - så skoj! Vidare till hennes favorit restaurang för mat och drinkar. Fantastisk dag!




Watch

| I min garderob


Jag är så nöjd med mina köp ifrån New York, så jag måste visa er min klocka! En utav de sista dagarna slog jag till på denna enkla men ändå väldigt passande klockan från Tommy Hilfiger. Har länge suktat efter en klocka med brunt läderarmband och nu fann jag en som jag fattade tycke för. Jag föredrar ur som är väldigt stilrena, där det inte för för mycket "piff" på urtavlan. Sedan är denna rätt även rätt trevlig då den både ha guld och silver detaljer på sig, därmed lättare att matcha med andra smycken och accessoarer - win win! Att den dessutom var oerhört billig jämfört med i Sverige + extra rabatt på Macy's just den dagen var också lite extra lycka. Helt klart nöjd med denna! 




Nationaldagen

| Dagligen
 
Falsterbo's småbåtshamn
 
Sveriges Nationaldag! Vilken härlig morgon jag har haft det på min lediga dag. Tanken var först att ta tag i träningen idag, vi båda här hemma har blivit så dåliga på det den senaste tiden. Men sedan kände vi för att ligga kvar i sängen och läsa varsin bok - himla mysigt. Och efter en dusch, fönat håret, lagt make up:n, har jag placerat mig ute på balkongen i min nya kimono (annonslänk) och fortsatt läsa. Läser just nu Denise Rudbergs Mellan fyra ögon som jag faktiskt tycker är riktigt bra. Har i stort sätt läst alla hennes böcker, och dem tilltalar mig. Har en hel hög av sommarläsning som jag har börjat beta av lite smått nu. 
 
Flaggans dag kommer "firas"/spenderas ute i Falsterbo som vi strax ska köra till. Där blir det lite fika och strandpromenad med min käraste familj och så. Sedan ikväll har vi bokat biljetter för att gå och se Pirates of Caribbean: Salazar's Revenge - så vi hoppas självklart att den är bra! Efter det ska vi unna oss lite hämtmat, jag tänker indiskt. Gott! Hoppas att ni får en superfin dag!

 




Monday

| Dagligen

Efter den fantastiska helgen känns det okej att påbörja en ny arbetsvecka idag. Som tur  är den kort, vilket gör den mer okej. Dessutom är jag ledig redan imorgon, som många andra (även om det inte finns röda dagar inom vården på det sättet). Sedan är det examen på fredag och Göteborg i helgen. Lovely!


Måndag idag då.. Efter jobbet ska vi göra lite ärenden innan vi ska äta tacos, vilket var alldeles för länge sedan sist. Får även försöka dra ut S på en kvällspromenad innan vi kryper till sängs. 

Apropå sängen, så är här lite nya foton från sovrummet. Har haft sängen ett år nu, och det är ett av de bästa köpen jag gjort! En bra säng är a och o, seriöst. Man spenderar så många timmar i sängen, och för att kunna återhämta sig, fysiskt och psykiskt - så behövs en god nattssömn. Bra investering! 




Ny väska

| Dagligen
 
 
Denna skönhet fick följa med hem från New York! Väskor och skor var en lyckad shopping när vi var i New York. Fick med mig denna axelremsväskan från Michael Kors och är självklart superlycklig över denna materiella sak. Perfekt storlek då man får plats med lite mer än den svarta MK väskan som jag köpte förra sommaren. Dessutom är mönstret och färgkombinationen helt underbart fin. Färgerna speglar verkligen mig och min garderob - passar till allt och då är det ett bra köp! Har redan använt den jättemycket sedan jag kom hem.
 
 
 



Förlovningsfika

| Dagligen
 
Söndag! Vad passar inte bättre en regnig söndag än att göra massa ärenden, dricka te i soffan, pyssla hemma, städa, tvätta och annat som måste göras. Det är precis vad vi har gjort nu på förmiddagen. Vi har alltså hunnit röja i lägenheten, tvätta och bädda rent, varit iväg på Ikea, Rusta, Lager157 och andra små affärer för lite söndagsshopping. Nu har vi precis slagit oss ner i soffan med varsin kopp te - ljuvligt.
 
Igår kom vi upp lite senare än vanligt, klockan nio. Inte sent tycker många, men ovanligt för oss. Vaknade med migrän-liknande huvudvärk så var ganska slut efter veckan som gått. Men två ipren och en dusch så var jag på hugget igen. Vi ställde oss och gjorde en äpplekaka som vi sedan tog med oss till S morföräldrar. Detta blev självklart uppskattat! Och inte nog med detta så ville hans mormor att vi skulle skåla med bubbel för vår förlovning som ägde rum i förra veckan. Himla mysigt!
 
Efter förlovningsfikan körde vi med till Nova Lund tillsammans med S föräldrar, där det blev lite småshopping och även en plocksallad som vi tog med oss till deras koloni. Blev lite snabbt där innan jag tog tåget ner till Therese för lite tapaskväll med vin och Prosecco. Också helt ljuvligt. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar. Avslutade gårdagen på balkongen med en kopp te och jordgubbar med finaste fästmannen ♥
 
 
Det blev minsann en väldigt underbar helg det här som gör mig så tacksam. Dessutom är den inte över än, för snart kommer min fina Amanda på middag och filmmys. Livet gör mig så tacksam och jag njuter verkligen för varje sekund som går. Tänk att det förändras till det bättre fast man tror tvärtom. Nej, tacksam som sagt.



Weekend is coming up

| Dagligen
Underbart att fredag äntligen är här och jag faktiskt är ledig i helgen! Just nu jobbar jag som sagt väldigt mycket kväll och även helger, så det känns extra lyxigt att få vara ledig i helgen + även nästa helg. Tänk att om en vecka så tar jag examen som undersköterska och kan sedan hålla tummarna att jag kommer in på nästa linje i höst, hehe. Om inte - så har jag börjat spåna på en plan B. Så oavsett vad kommer det bli toppen!
 
Har börjat min fredag med att få en kaffe på sängen (helt underbart även det) och sedan tagit en morgon promenad nu innan jag slagit mig ner i soffan med frukostbrickan. Ska alldeles strax ta och fixa mig innan jag ska bege mig mot ännu en jobbkväll - denna på en lugnare avdelning så det känns inte lika ansträngade att ta sig till jobbet idag. Jag är redo för en bra helg!
 
 
 



En trött torsdag

| Dagligen
 
Min fina födelsedagsbukett från äldsta brorn och hans familj.
 
Dagens första kaffe intages i sängen.. idag är jag trött. På mitt nya arbete jobbar jag mestadels kvällar - vilket är skönt i sig - men det är också påfrästande. Vi går om varandra här hemma, ingen kvalitetstid och bara en enkel sak som att äta mat tillsammans. Men självklart fungerar det ändå. Om en timmes tid blir det frukost med tjejerna innan jag ska hem, pusta ut och försöka koppla av innan kvällspasset ikväll. Imorgon blir det ännu en frukostdejt innan jobb och i helgen är vi lediga! Även nästa för då bär det äntligen av till Göteborg.