Underbar bukett och glada nyheter

| Dagligen
 
Happy friday! Och idag är denna morgon verkligen happy. För denna morgon tog jag dels mig till gymmet trots världens träningsvärk efter min och Sandras leg day igår. Sedan har vi äntligen fått samtalet som vi har väntat på väldigt länge. Vi ska nämligen flytta till Lund den första maj! Lyckan är verkligen total just nu. Och maj är verkligen vår månad.
 
Denna nyhet har jag firat här i soffan med goda bananpannkakor, te och min ljuvliga bukett som jag fick av min andre hälft igår. Buketten påminner om buketten som jag vill bära på vår bröllopsdag. Så ni kan bara tro hur glad jag blev över den igår. 
 
 
 
 
Det var så länge sedan jag åt bananpannkakor, så idag smakade det underbart! Förutom ägg och banan så blandade jag i lite proteinpulver i smak av choklad. Detta tillsammans med lite varma hallon - yum. Nu ska jag njuta av lite lugn i soffan innan jag ska köpa med mig sushi till jobb. Min jobbhelg denna helgen.
 
 



100 dagar till..

| Bröllop, Dagligen
Nu är det 100 dagar kvar till vårt bröllop. Och det ni, det känns både pirrigt, nervöst, stressande, fantastiskt, spännande, exalterande och mycket därtill. Det är ynka hundra dagar, tre månader, tills vi blir man och hustru. Tills vi delar samma efternamn, tills vi har ingått ett giftemål. Ja, det är minst sagt helt galet och underbart samtidigt.
 
Å dessutom har vi kommit ännu längre på shoppinglistan, vilket är otroligt skönt. Fått offerten på kakbuffen, bokat in en träff med vigselförättaren, maten är förbeställd och så har min blivande man och hans marskalkar varit och kollat ut kostymer. Så det händer mycket nu, vilket är superroligt! Vi försöker även hinna njuta av här och nu.
 
Ikväll blir det en liten dejt med god mat och dryck här hemma. Igår var vi ju iväg på spa, middag och massage. Vi hade bokat avkopplande parmassage, vilket vi uppskattade otroligt mycket. Var verkligen utvilad i kroppen när vi vakande i morse. Så det är verkligen något vi tänker börja unna oss lite oftare. Kanske inte parmassage, men massage överhuvudtaget. Kroppen behöver det!
 



Hjärtans dag

| Dagligen
 
God morgon hjärtan! Ingen har väl kunnat undgå att det är hjärtans dag idag och fettisdagen som var igår? Alla dagar bör man ju ta hand om sina nära och kära, så är det ju. Men lite extra kärlek skadar ingen. 
Nu på morgonen har jag gett min kropp lite extra kärlek med träning och en mysig morgon i lugn och ro. Och snart ska jag åka mot Lund för en liten mysig fika med svärmor. I Lund blir jag även upphämtad av min blivande man lite senare, för ikväll vankas det mat och spaHotel Mossbylund. Himla mysig kvalitetstid mitt i veckan så här. Det blir alltså tvårättersmiddag och 50 minuters parmassage innan lite avkoppling och hemgång. Alldeles perfekt om ni frågar mig!
 
Hjärtans dag eller inte, så tycker jag att man ska dejta sin partner. Är man singel så varför inte lyxa till det med god middag tillsammans med sina vänner eller familj? Finns så många sätt att få det där lilla extra i vardagen, som i sin tur ger en lite extra energi och motivation.
 
 
Dejt eller inte.. I helgen fick jag denna underbara buketten av min bästa vän Amanda. Hade nämligen över mina tärnor på mat och bubbel i lördags, och denna kom hon med. Så uppskattat, från båda hållen. O igår njöt vi lite extra av den, varsin cappuccino från vår Nespresso och varsin liten semla. Så gott!
 
Nej, nu är det dags att fixa i ordning sig och packa ner bikinin i väskan. Vad jag har längtat efter lite SPA. Tur att jag och tärnorna åker till Polen för Spa i mars också.
 



Sockerfria chokladbollar

| Livsstil
Är ni också sockerfria? Jag gillar att rensa ut kroppen, återfå kontroll och fylla på bra och nyttig energi i form av bra vitaminer och proteiner. Emellanåt väljer jag därmed att gå in en sockerfri-period och öka alla andra intag lite extra. Och lite extra motiverande är det när bröllopet kommer med stormsteg mot oss. 
 
Hur som helst så ser man över allt på sociala medier om sockerfria godsaker som komplement mot de onyttiga godsakerna som det finns en uppsjö av. Min stora craving just nu är broccoli, och det är kanske inte snackset man vill knapra på över en kopp te, haha. Men annars väldigt gott och nyttigt! Så.. jag googlade på dem där sockerfria chokladbollarna som "alla" andra också har lagt ut på. I stället för dadlar och sötningsmedel, som jag varken gillar eller föredrar, så hittade jag ett recept med grundbas av keso. Ja, ni läste rätt. Detta receptet innehöll även sötningsmedel och det är jag dessvärre emot. Eller ja, jag ersätter inte socker rent av så utan kan dricka cola zero och en och annan nocco. Så jag hoppade helt enkelt över den biten, och jag måste säga att dem blev riktigt goda ändå. Även väldigt mättade!
 
- en burk keso som mixas.
- 3/4 dl havregryn
- två matskedar kako
sötningsmedel för dem som vill ha
Fast jag använde mig utav några droppar honung - blir för salt annars..
 
Blanda ihop och rulla i kokos. Kyl i 15 minuter.
Njut till en kopp te i soffan..
 
 



Alkoholfritt till bröllopet

| Bröllop
 
Cheers! Åh, vet ni vad? I somras när vi var hemma hos min mamma i Alingsås och hälsade på, så fann vi ett alkoholfritt bubbel som vi tycker var så gott. Detta hittade vi på extrapris inne på ICA Maxi. Sedan den kvällen vi smakade på detta, så har vi kollat alla varuhandel vi gått igenom i närheten utav oss, i Lund, Malmö och tätorter. Och inte funnit det. Men som ni ser här, så har vi äntligen hittat det! 
 
Alkoholfitt finns det tyvärr inte mycket gott utav, enligt mig. Eller ja, vi har inte funnit något som passat oss i smaken. O då menar jag mest mousserat vin. Min älskade fästman är nämligen nykterist (stolt över honom!) och då vill vi dels hitta alternativ till honom (och mig själv). För det är ju lite mysigt på en fredagkväll att ha något annat än vatten och juice att dricka i glaset.
 
 
 
 
Men nu så! Så hittade vi äntligen det mousserade vinet vi har suktat efter sedan i somras. Och då har jag även mailat Chill Out ett flertal gånger utan gensvar ifrån dem. På vår lokala Ica Maxi fann vi ett par flaskor, som vi tänkte ha till bröllopet till de som kör eller inte dricker alkohol. Detta har vi velat ha som vårt alkoholfria alternativ, så vi köpte helt enkelt på oss alla flaskor vi hittade, haha. Förutom att innehållet i denna flaskan är sååå god, så är flaskan även helt i vår smak och passar in i färgerna på bröllopet.
 
Om ni springer över en flaska, så rekommenderar jag den skarpt!



Solig tisdag

| Inredning
Rolig vas som jag fick i julklapp, kommer från Indiska.
 
 
Tisdag och solen lyser, är varm och gör en lite extra lycklig. Har precis kommit hem från gymmet och ett långt cardio-pass. Detta efter en sovmorgon och frukost i sängen. Lite extra lyxigt i och med att jag är ledig hela veckan förutom torsdagskväll. Och för att dra ut på min oplanerade vecka, så blev detta en bra start på dagen. Så ska strax hoppa in i duschen och sedan värma upp lite lasagne, som vi lagade igår, till lunch. Å efter det blir det självklart en långpromenad i solen, måste fånga D-vitaminer när de är tillgängliga.
 
Min vecka är som sagt ganska oplanerad, förutom till helgen. Så imorgon åker jag och hjälper min fina svärmor och packar upp. De flyttade nämligen i helgen när jag jobbade. Trevligt att få lite kvalitetstid, hon och jag. Samt att komma bort en sväng. 
 
 
Vad tycker ni om min fina vas? Fick den av S morföräldrar i julklapp. Påminner lite om Klong-vaserna. Blev hur som helst superfint med torkade eukalyptusblad i den, och bredvid har jag även fått tillökning av tre ljushållaren från Skultuna. Dessa av mina fina svärföräldrar i julklapp.  



Bukett

| Bröllop, Dagligen
 
Härliga söndagsmorgon! Här hemma har vi hunnit med en hel del olika saker, så som pannkaksfrukost och förebereda inför morgondagens tvättpass, samt lite annat som ni får ta del av lite senare. Dessutom har jag bytt vatten till min första bundna bukett som jag gjort själv. Det var bus enkelt men jag är ändå stolt över mig själv! För jag har en tanke att jag vill göra detta själv även till bröllopet. Ja, jag vill göra min och tärnornas buketter. O efter första provet så känns det mer givande, för det var verkligen skoj!