Våra inbjudningskort!

| Bröllop
 
Nu mina vänner så händer det saker här! I början utav veckan fick nämligen våra speciella ut inbjudningskorten till vår stora dag, och det ni - nu känns det på riktigt. Vi har självklart fått mycket fin respons tillbaka inför dagen och även för våra valda kort som vi skickade ut. 
 
Eftersom inbjudningskorten är ute och OSA:seringarna är påväg in kan vi äntligen planera lite närmare på mat och även hur vi ska handla alla andra saker inför dagen. Som ni kan läsa i det tidigare inlägget så är temat: picknick och därmed får vi tänka till lite extra på husgerådet.
 
 
Men visst blev våra inbjudningskort fina? Två gallerportar i lite Gatsby tema, guld och marinblått (som jag inte fick till på bilderna). Dem känns lite lyxiga och går hand i hand med vårt tema. Guld och marinblått är färger vi kommer dekorera trädgården i. Å portarna på korten symboliserar lite (långsökt jag vet) gallerportar till en trädgård. Ser verkligen fram emot vår dag!



Vårt bröllopstema!

| Bröllop
Fem månader kvar till vår stora dag, och idag tänkte vi avslöja vårt bröllopstema. Av olika själ har vi valt en plats där vi kan samla våra familjer och vänner för att fira vår dag och vår framtid. Denna plats har olika anledningar blivit en väldigt speciell plats för oss och där vi vill dela vår kärlek tillsammans med dem som betyder det absolut mesta för oss. Detta säger ju sig själv och är ganska självklart.
 
När vi har planerat och diskuterat vårt bröllop - så är tanken av magi, kärlek och ett ostelt bröllop det som vi har funderat på mest. De senaste jag har varit på, som i sig har varit väldigt fina och euforiska, men samtidigt stela med bordsplaceringar och personer man inte känner. Det är i för sig en naturlig del i sådana här tillställningar, men ni förstår vår tankegång. Så för ett försök till att undvika just detta, så har vi valt ett tema; picknick!
 
 
O lyckan i det hela är att vi får ha vår vigsel och vår dag i en av mina bästa vänners trädgård. Detta skapar en ännu mer känsla inför vår dag. Att sammanträda våra familjer och vänner hos min bästa vän och även blivande tärna känns som en oerhört upprymd känsla av alla dess slag. Jag är väldigt lycklig och tacksam över detta.
 
I och med temat picknick har vi även valt att köra ett plockbord av tapasbuffe, filtar som sittplatser, kakbuffe till efterrätt, lite spel i trädgården och på den bannan. Tror det här kommer bli en väldigt fin dag, inte bara för oss utan för alla som är där. Mycket ligger i detaljerna inför vår dag, men mycket ligger även i känslan. Om fem månader ska vi vigas och bli ett.



Bubbla

| Dagligen

Det är en liten bröllopsbubbla över mig och blivande mannen. Nämligen så att vi väntar ivrigt på våra inbjudningkort som ska komma om någon dag. Dem är specialgjorda med laserskurning och andra fineser. Så vi hoppas innerligt att dem blir som önskat, så vi kan få skickat dem till våra gäster så snart som möjligt. Ytterligare saker som handlar om bröllopet är lite mer shopping som kan checkas av, och i lördags träffade vi hon som ska göra vår tårta - denna med en twist. Vi fick prova smakerna, och åh, så gott! 

Det går som sagt framåt med planering och diverse med bröllopet. Å självklart är vi på god väg med träning och kost, med bröllop som motivation. Mycket enklare och roligare med mål och att göra det tillsammans. Äta allt, men inte alltid - kör vi på! Hittills funkar detta super.

Helgen har tämligen varit otroligt mysig och välbehövlig. En ledig sådan! Vi har avverkat mycket nödvändiga ting, städning och stohandling, kaffe med morföräldrarna, föräldrarna och Amanda & Hampus, köpt en ny bil och även hunnit ha en dejt. Igår hann jag även en drinkkväll med Linda & Sandra för att fira Lindas födelsedag. Bra helg med andra ord.


Årets början

| Dagligen
 
Nio dagar in på det nya året, och här var det inte mycket galej. Saken tillhör den att jag inte fick många dagar ledighet över jul och nyår som många andra, och de få dagar jag fick utnyttjade jag till fullo när jag umgicks med vår familj. Det är otroligt viktigt att samla kraft och energi på flera olika sätt för att klara intensiva perioder med arbete, och det är vad jag har fokuserat på det senaste. Nu är äntligen veckan kommen där den endast består utav tre dagars arbete och resten är återhämtning som gäller.
 
Hur har årets början varit för er? Min har varit enastående och det må vara kliché men jag känner mig på något visare och klokare när det gäller många saker. Eller så har jag kommit till den punkten där man inte orkar lägga energi på vissa saker, utan fokuserar på annat. Himla härligt i alla fall. O nu är året här, vårt år. Så det är lite extra pirrigt och förberedelserna för bröllopet är extra vässade. Redan på lördag ska vi träffa hon som ska göra våra tårtor (eller vad vi nu väljer att ha). Vi ska även ha lite fler dejter och annat som vi vill tillsammans. Men stora förväntningar på detta året har vi så klart, hur känner ni?