Två favoriter

| Dagligen, Livsstil
 
Två nygamla favoriter här är en enkelt smoothie, och det helst till mellanmål omkring 16 på eftermiddagen. Man känner att energin börja försvinna och sockret sjunker i kroppen. Att ta en uppiggande drink gör susen lagom efter jobbet och en stund innan middagen. Jag älskar att variera mina smoothies i alla dess former och innehåll, och helst lite halvt mättande. Sedan serverar jag gärna den med några isbitar i med sugrör till. 
 
En annan favorit denna sommar är iskaffe. Det är något jag velat testa innan, men inte varit tillräckligt "mogen" i smakerna. Men denna sommaren är det verkligen en hit. Då gör vi en espresso alternativt en lungo i våra whiskey-glas från Rosendahl. Tar i två isbitar och sedan häller vi på kall mjölk. 
 
Och kombon med både smoothie och iskaffe på eftermiddagen är ju verkligen den bästa kombon! Sockret höjs av goda nyttigheter, kroppen svalkas en aning av de kalla dryckerna och man har en trevlig avkopplad stund tillsammans innan hemmet, maten och andra ärenden ska uträttas.
 
 



vecka 23

| Dagligen
 
Helgen gick i ett och nu är ytterligare en vecka här. Kan ärligt erkänna att det känns bra att denna veckan trädde i kraft nu, för jag behöver få tillbaka mina rutiner igen. Men helgen, så underbar den blev! 
 
Helgen har bestått utav sovmorgnar, goda frukostar, lite ärenden (köpt en ny grill) och tid med familjen. Druckit kaffe på Simons morföräldrars balkong, grillat i vår lilla trädgård och badat i havet. En helt perfekt helg.
 
Nu blir det att återgå till rutiner med bättre mat och mitt kostschema, mer träning igen och sådant som får både kropp & själ att må lite extra bra. </div



First week

| Bröllop, Dagligen
Då var det redan helg och imorgon är det faktiskt redan en vecka sedan vår stora dag. Man planerar sådana här speciella tillfällen under en väldigt lång period och sedan swishar dem bara förbi. Märkligt egentligen, eller vad tycker ni? 
 
Hur som helst så har idag varit första riktiga dagen på min veckas semester. Varit saker att fixa och dona med hela veckan, även idag, men det har känts friare idag på något sätt. Oavsett vad så har jag haft en fantastisk vecka med mycket kärlek och härligheter. Bland annat fått tid att träffa min barndomsvän och hennes prinsessa. Lämnat nycklarna och livet i förra staden och lite annat smått. Dessutom har vi fått våra bröllopsbilder!
 
Det är en underbar helg på ingång och idag blir det självklart tacos och ett glas bubbel tillsammans med min man. På lördag har vi lite ärenden att uträtta efter vår första sovmorgon som nygifta. Sedan ska vi iväg och köpa en grill till vår lilla uteplats, ta en fika med Simons morföräldrar och bara mysa! Söndag blir det även grillning, men då med svärföräldrarna, bada i Lomma och lite smått. Vårt huvudmål är att ta det lugnt i helgen i alla fall. Man är ganska slut just nu.