60 dagar

| Bröllop, Dagligen
 
Idag är det endast 60 dagar kvar tills vi får tillträde till den nya lägenheten i Lund. Och ja, det ska bli fruktansvärt härligt för en ny era i livet, ny bostadsort, ny lägenhet och allt där till. För det är även endast 85 dagar kvar till bröllopet nu och allt vad det innebär. Igår skrev jag dessutom på papper för fastanställning, då min provanställning gick ut. Detta firades med kycklingsallad och den alkoholfria bubbel som vi ska ha på bröllopet. Vi hämtade även ut tre paket med saker till bröllopet. Så vardagsrummet är fyllt med kartonger just nu, och ikväll ska vi ta upp flyttkartonger från bilen. Kan äntligen börja packa lite smått, för det är ju som sagt mycket annat som händer just nu. 
 
Men två månader, 60 dagar, går otroligt fort. Även de 85 till bröllopet. Och just nu känns det ju inte piffigt att ha ett picknick-bröllop i en trädgård - just för snökaoset som råder i Skåne. Men det finns hopp om ett ljuvligt Maj ändå. För förra året gick man i klänning den 18 maj. Nej, jag håller tummarna helt enkelt. Även hindersprövningen ska skickas in idag, och det känns lite pirrigt även en sådan sak. 



Amanda Niclasson

Himla fin bild!

Angelica Wåhlin

Så härligt att det börjar närma sig! Håller tummarna för att vädret blir sådär lagom varmt & härligt, för ett picknick-bröllop lät ju helt fantastiskt!

JUNITJEJ

Härligt att mycket att se framemot!!!


Kom ihåg mig?