I need to relax

| Dagligen
 
 
Spenderar min dag i soffan med mycket kaffe, tidningar, böcker, mycket vatten och god mat att äta. Försöker komma ner i varv då jag redan klockan 12 på min lediga (och oplanerade) dag känner mig stressad för jag inte hunnit något. Å andra sidan så har jag faktiskt det! Men min kropp behöver vila och det måste jag. Lite placebo på detta så känner jag mig krasslig, vilket inte känns okej det heller. Man måste lyssna på kroppen, och idag behöver jag verkligen vila. Har hela dagen på mig att plugga och pyssla med hemmet, behöver inte ske nu, Hehe.
 
Det var back to school igår och det känns himla bra. Fick träffa mina flickor igen, äta lunch och bli peppade inför en spännande höst tillsammans. Kan inte bli bättre än så! Spännande ämnen och mycket plugg. Efter skolan hämtade S upp mig, sedan körde vi till Smyge för en promenad längst havet. När vi kom hem åt vi lite och sedan kollade vi på Harry Potter tills vi somnade, välbehövligt och mysigt. Köksinspiration

| Dagligen
 
 
 
 
Emma Melin står för dagens köksinpiration! Är inne i en liten inredningsbubbla just nu och på tisdag ska jag äntligen gå iväg och beställa nya luckor till mitt egna kök! Så glad för det. Blir en förnyelse av mitt vita kök, men ett nytt bord, ny färg på väggarna och nya luckor - kommer bli så bra. Sista rummet som ska få sig en ny touch. Ut med det gamla och in med det nya - underbart. Sitter och spånar på inredningsidéer nu på rasten och jag har hittat massa fint jag vill ha till lägenheten. Finns verkligen jättemycket fint nu, svårt att bestämma sig.Last weekend

| Dagligen
 
 
Sista jobbhelgen på ingång! Äntligen kan jag säga att sista jobbhelgen är på ingång för denna sommaren. När man enbart fått vara ledig en hel helg sen i april, då är man värd en lite lugnare höst. Fast lugn blir den dessvärre inte, har massa projekt som väntar, skolan startar redan på måndag med mycket att läsa redan nu och praktik längre fram i höst. Men jag ser fram emot utmaningarna och en bra höst! Så från och med nästa vecka blir det mer uppdateringar här och så får ni följa med mig i höst i stället. Changes at home

| Dagligen
 
En ny blå touch i mitt hem. Ännu lite nya detaljer i mitt hem, mycket gammalt och mycket nytt. Nu har jag äntligen fått upp mina tavlor ovanför soffan. Hade även lyckan att hitta en perfekt marinblå kudde på Jysk häromdagen, som är pricken över i:t då det är samma blå som kudden med mönster, hur lyckat?
 
Beställde mina tavlor/posters på Desenio och är supernöjd med dem! Två på vågor/havet och
en med citat från Yoga Girl på Instagram, ett citat om balans. Känns väldigt passande och som jag.
 
 
 
 Breakfast on the balcony

| Dagligen
 
 
Frukost och ny växt på balkongen! Måste erkänna att jag älskar att jobba kväll, för jag hinner jättemycket innan jobbet (oftast) och det är en sådan dag idag. Fick lyxen att vakna bredvid S även idag och kan verkligen vänja mig vid det. Nu har jag precis slagit mig ned för frukost här på balkongen efter ett gympass. Lagade lite matlådor i måndags och försöker ha lite bättre kosthållning nu efter några veckor med inte så bra matintag. Men det är sommar och kroppen behöver uppenbarligen sin balans - viktigt (!). Nu försöker jag dock hitta lite nya rutiner och är redan positivt överraskad. Blir som sagt att jobba ikväll, så till dess ska jag läsa både roman och kurslitteratur (kan inte hjälpa att tjuvstarta lite när det är så intressant).
 Dinner with bestie

| Dagligen
 
Dinner for two, bestie and me!
 
Oh, igårkväll var det bara så bra! Tyvärr jobbar jag och min älskade bästa vän helt fel gentemot varandras scheman nu i sommar, men igår fick vi äntligen till en liten middag och det är guld värt! Man får verkligen ta vara på de små stunderna nu och fram över, för man vet inte vad som händer. Det är verkligen något jag har lärt mig de senaste månaderna - ta vara på tiden och att uppskatta den. 
 
Anyhow, vi fick till en middag igår och ett speciellt tillfälle dessutom; första augusti är och kommer alltid vara en speciell dag för mig. Mer än så behöver jag nog inte skriva här. Men det var klart värt att fira och skriva upp i agendan, och framför allt att fira den med min bästa vän. Extra speciellt! 
 
 
 
Menyn bestod av något så enkelt men supergott som laxfiléer, sallad och dressing, till det blev det bubbel:t Vinistella och vanligt vatten med lite hallon i. Att smaksätta vatten med frysta hallon eller citrus/mynta är pricken över i:t alla dagar i veckan. Och i sommarvärmen är det väldigt viktigt med vätska, prova om det är svårt att dricka vatten - många har problem med det.
 
Kryddade laxen med närodlad rapsolja, flingsalt, svartpeppar, timjan och chiliflakes - vilket blev överraskande gott. I salladen hade jag smaksatt rapsolja med vitlök, timjan, citrus och salt, och en citrondressing till det. Väldigt somrigt och fräscht!
 
 
 
Vi avslutade vår fina middag med lite kaffe i soffan och massa underbart snack! Det blir extra av allt när man inte alls setts så mycket i de senaste veckorna/månaderna och då jobbar jag två minuter ifrån hennes lägenheten. Men vi har lyxen att ses redan på söndag igen, då blir det bio! 
 
Nu ska jag cykla tillbaka till jobb.. Ännu en heldag på jobbet idag, 7-20.30 - tur att man älskar sitt jobb och kollegor, eller vad säger ni?1 Augusti

| Dagligen
 
 
Flowerpower på min lediga dag! Fick vakna upp med S bredvid mig, otroligt mysigt. Blev upphämtad av Sandra inte långt efter att S hade kört till jobb för att storhandla - så mycket roligare att handla mat tillsammans med sina tjejkompisar, tycker ni inte det? Hade i alla fall superroligt under tiden vi handlade mat. Annars har min lediga dag bestått av lite pyssel i hemmet mellan måltider och vilan. Har hunnit städa, rensa i min walk in closet, laga matlådor och varit iväg och handlat nya blommor till lägenheten och balkongen. Nu är det återigen en stunds vila innan min bästa vän Linda kommer hit för bubbel och lax. Idag firar vi ett nytt kapitel i mitt liv, på riktigt!