Vackra Alingsås

| Dagligen, Fotografier
 
 
 
I helgen eller rättare sagt i söndags efter hotellfrukosten checkade vi ut tidigt och begav oss hem till Alingsås. Även där möttes vi av värme och sol - strålande sol. Vi körde direkt bort till Nolhaga och promenerade längst ån, bakom skolan som jag gick högstadiet på och även träffade Amanda som gifte sig i lördags. Fick visa min fina fästman en del utav mitt liv när vi för första gången besökte Alingsås tillsammans. 
 
När vi hade promenerat runt i Nolhaga så vände vi och gick bort mot centrum. Där var i stort sätt allting stängt en tidig söndagsmorgon, och varmt var det redan. Men Simon fick de de vackra trähusen och centrums uppbyggnad som jag tycker är otroligt vacker. Vi gick tillbaka till bilen, stannade vid kyrkan där det strömmade gospel ur dörrarna, och körde vidare för att köpa blommor.
 
Med blommor och en lite matsäck till hemfärden, begav vi oss hem till min moster som väntade på oss. Det hade bakats rabarberpaj och bullar. Kaffet var redo och vi inväntade min ena kusin samt min mamma. På hennes utsida dukades fikan upp och vi njöt av lite vindfläktar och pratade i några timmar innan vi körde hemåt. Det var första gången som Simon fick träffa dem och det kändes otroligt bra ♥
 
 
 



Seven days

| Dagligen
 
En måndag som går mot sitt slut.. Efter ha fått en helt i strålande solsken och mycket därtill känns det överkomligt med en dag i den gråa nyansens tecken, men ändå väldigt tråkig när man väl är ledig. Meningen var att jag skulle jobbat helg och är därmed ledig idag. Och det mina vänner har varit riktigt skönt. Det enda nödvändiga vi har gjort är att frosta av frysen och köpt mjölk. Ja, och nu har jag i för sig dammsugat och vattnat blommorna och skall strax laga lite matlådor - men ingen powermåndag här inte (som det annars brukar vara). Men resten utav veckan är lite inbokat, och tur är väl det. Så här ser veckans planer ut;
 
Tisdag, består av ett oerhört kort jobbpass till klockan 12 och sedan tänkte jag spana lite på stan efter lite inför fredag. Hemma ska jag ta en lugn kväll med bok och te, men först litet pass på gymmet. Simon jobbar kväll hela veckan, och därmed hinner vi nog knappt säga hej en dag som denna. 
 
Onsdag, tror att det vankas tvättpass på förmiddagen (måste kolla upp det) och även ett träningspass på gymmet. Blir även en sväng till min fina Amanda för förmiddagsfika. På eftermiddagen/kvällen jobbar jag så då kan vi åka tillsammans - lite extra tid tillsammans är guldvärt!
 
Torsdag, ljuva torsdag och jag spendera dagen på jobb från 7-21, sedan är det hem och sova. 
 
Fredag, förmiddagen är fortfarande oklar men vankas åt Lund och hjälpa Simons föräldrar med lite saker. Sedan vid 15 blir det av hem till Therese för skåla in hennes födelsedag med Prosecco innan vi åker till Lilla Torg i Malmö för middag och drinkar.
 
Lördag, hoppas på en go frukost och att vädret är fint - för då vill vi köra på en liten slottsrunda och reka in för vårt egna bröllop. Men även picknick och fotografering. I övrigt blir det en lugn dag tilsammans med min fina.
 
Söndag, är det återigen heldag på jobbet - denna gången 8-21. 



Bröllop i Göteborg

| Dagligen
 
 
 
Weekend in Gothenburg! För det första så fick vi turligt nog superfint väder när vi anlände i Göteborg under lördagsmorgonen och det uppskattades otroligt mycket. Vi har inte sett mycket sol, om man säger så. Att vi sedan fick tillgång till vårt hotellrum på Hotell Opera, redan klockan nio, var ju en stor lättnad. Detta resulterade i en liten vila innan vi tog en promenad i hamnen. När det var dags gjorde vi i ordning oss på hotellrummet och körde sedan ut till Råda Säteri herrgård i Mönlycke och möttes av en magisk plats.
 
Som jag nämde i förra inlägget så var det otroligt magiskt att få se en av sina äldsta vänner att gifta sig. Ute på stenbryggan vid vattnet stod vi samlade och fick vittna när J & A blev äkta makar och lovade varandra att dela kärleken resten utav livet. Detta inför familj och vänner. Åh, vilken gåshud jag hade i den stekande solen.
 
 
 
 
Med ett bohemsiskt, sött och vackert tema skålande vi för brudparet uppe under balkongen på terassen. När brudparet och deras bestman/bridmaids sedan var i väg och tog bilder gick vi andra gäster en tipspromenad och minglade runt i den här fina miljön. Wow!
 
 
 
 
 
Lite blandade bilder från den vackra miljön och på brudparet. Det serverades utsökt trerättersmiddag inne i Herrgården innan det blev Boliviansk dans, tårta och andra festligheter på andra våningen. Herrgården har mycket historia bakom sig som man kunde se inne och utanför huset - vilket gjorde det hela lilla extra tycker jag som älskar sådant.



Heart to heart

| Bröllop, Dagligen
 
Idag mina kära vänner åker vi äntligen till Göteborg och därmed även bröllop. 22 juli 2017 blir en dag med mycket glädje för min (vår) del. En av mina närmsta vänner ska nämligen, inför sin familj, släkt och vänner, bli maka med den person som hon älskar, som hon har en familj tillsammans med, två fantastiska barn, och en historia samt en framtid i flera flera år fram över. Detta ger en självklart gåshud att skriva om, det är magiskt.
 
Förra året gifte min bror sig med mamman till hans barn, mina brorsbarn. Att få vittna och ta del av andras kärlek gör mig helt lyrisk. Det är det vackraste som finns. Och självklart ser all kärlek väldigt olika ut - men det finns något där hos alla som gör det extra speciellt.
 
Så i skrivandes stund befinner vi oss i bilen och är på väg hem, hem till Göteborg. Där hoppas vi på att få vårt hotellrum när vi anländer så vi kan få i oss något litet att äta och fixa i ordning oss. Det är som sagt sommarklädsel och vi har valt temat blått på våra kläder. All information jag har fått är att dem skall vidgas utomhus, så jag håller tummarna att det är fint väder. Sedan återstår det att se. Åh, jag är verkligen superglad!
 
 
 
Vi har valt att ge dem denna ljusstaken från Orrefors i form utav ett hjärta. Det kan inte kännas mer passande än så, eller vad säger ni? Det är en fysisk gåva som man alltid kan kolla tillbaka på och minnas sin dag. Dessutom går den att använda året om, vilket är ljuvligt. Sedan har vi valt att ge dem en flaska Champagne (inte den på bilden) samt en spa-upplevelse för bara dem två. Detta i syfte till att rå om varandra lite extra. Som småbarnsföräldrar kan jag tro att det är tuffa tider och att man lätt glömmer bort varandra. Och det är kärleken till varandra som familjen byggs upp på, känner vi, så det syftet med vår bröllopsgåva till brudparet. 
 



Blir vad man gör det till

| Dagligen

Tisdag förmiddag och inte nog med att vädret är grått och kallt, så är jag galet trött idag. Men, väldigt glad ändå! Sommaren rullar på som alla andra dagar i veckan, och jag känner stor livskvalite även om S och jag går om varandra lite väl mycket - så gör vi det bästa av situationen och det är huvudsaken. Idag får vi en kväll tillsammans och den ska vi spendera på gymmet och laga god mat ihop. 


Helgen som gick var i lugnets anda. Sovmorgnar, pass på gymmet tillsammans, lite shopping, lunch ute, grillning i kolonin, lite vin och massa skratt. Det blev även ändrade planer då vi hade tänkt att köra på en slottsrunda här nere i Skåne, men vädret tillät inte det utan vi tog en sväng på Emporia & lite extra mys i Lund i stället. Blev bra ändå! 




Quality

| Livsstil
 
Kvalitetstid med en vän inkluderat lyxkaffe från Nespresso. Denna torsdags morgon/förmiddag har bestått utav lite sovmorgon och ett härligt träningspass med fästmannen. Idag fokuserade jag på konditionen, vilket jag kommer lägga lite extra energi på fram över. Väl hemma blev det en snabbduch och en lätt frukost av hallonsmoothie och ett kokt ägg. För en halvtimme senare kom min fina Sandra hit.
 
Kvalitetstid - något jag värde sätter oerhört mycket. Att ta vara på tiden man har tillsammans, vänner, familj, pojkvän och så vidare. Tiden man avsätter för att ses - då ska man värde sätta den. Kvalitetstid för mig är lika med vardagslyx. För det inte alltid man har tid att träffas över exempelvis en kaffe, eller överhuvudtaget. Och det behöver verkligen inte vara någon längre stund, men stunden är helig för ens förhållande med människorna man har runt omkring sig. Eller hur känner ni?
 
 
 
I går efter jobbet åkte jag genom Malmö för att komma vidare till Therese som bjöd på middag (utsökt torsk). Medan jag väntade på nästa tåg så sprang jag in på Emporia och Nespresso för att köpa lite nya kaffe-kapslar. Helgerna är räddade framöver. Men får man besök över kaffe/te så tycker jag att man får unna sig. 
 
Kapslarna som jag valde denna gången var Rosabaya som är ett fruktigt Colombianskt kaffe med toner av vin - som även var den kapsel som jag tog idag. Väldigt mjuk och god i smaken trots att intensiteten ligger på 6 medan jag brukar gå efter nummer 4 i vanliga fall. (rosa kapseln) En annan smak som valdes är Livanto som är ett runt och balanserat espressokaffe men även har intensiteten 6 och är Josh Clooney's favorit. (guldiga kapseln) Och sist fick det bli en kapsel med karamell smak till fästmannen.. no comment, haha!
 
Men idag blev det som sagt en välbehövlig kaffepaus och kvalitetstid med en kär vän. Att få prata allt mellan himmel och jord, vad som komma skall och så vidare - det är välbehövligt. Och kaffet - lite extra gott en torsdag innan jobb sitter aldrig fel. 



Two New

| Inredning
 
När man gör entré i min lägenheten så är hallen relativt lång och skapar gången mellan alla rum. Så utifrån hallen möts man nu av en ny vy och nya detaljer från sovrummet. Mässingsmaterialet har under det senaste året vuxit på mig och jag blir mer och mer förtjust i det. Har tidigare köpt lite billigare varianter av gulddetaljer, som jag föredrar då det är mer prisvärt att byta ut om det inte känns rätt. Men så har mässning som sagt vuxit sig starkare och starkare på mig, och vips så var jag fast!
 
 
 
Så välkommen in i mitt sovrum! Denna väggen är nu väldigt speciell för mig. När Simon flyttade in så hade jag målat om hela lägenheten (eller ja, han hjälpte mig med köket). Och när det är nymålat och fräscht så har jag lite svårt att "förstöra" det genom att spika och borra i denna oskuldsfulla yta, haha. Men nu gällde det att kompromissa, så det blev att borra på denna tomma vägg - som jag i efterhand är oerhört glad över (såklart) att vi "förstörde". Det blev nämligen så att vi blev med två TV-apparater, och valde att fästa min Tv på sovrumsväggen då den är en Smart-tv och behöver inga extra sladdar. Vi kollar nämligen aldrig på vanliga kanaler här hos oss. Så mitt på väggen framför sängen pryder alltså denna ljusa Tv som även passar in i inredningen (väl planerat).
 
Väggen har fortfarande känts tom sedan TV:n kom upp.. Så i våras när marmorhyllan på Mio kom ut, lyckades jag få tag i en - som egentligen var avsedd till köket. Men turen i oturen fann jag en variant av labyrinthyllan och placerade den ovanför köksbordet. Marmorhyllan blev då liggandes i vår walk in closet och jag hade svårt att finna plats till den i resten utav rummen. 
 
Så en dag för dryga tre veckor sedan ser jag att en som jag följt genom blogg och nu på Instagram sålde denna ljuvliga Svensk Tenn mässingsrosetten så slog jag till. Det var kanske ödet, eller så var det bara tur, för där var detaljen som fattades för att göra väggen och sovrummet komplett.
 
 
 
I och med att rosetten tog plats så flyttade jag ut två välanvända och underbara kimono's samt marmorhyllan fick också komma upp på väggen, finally! Detta gjordes förhoppningsvis med glädje av både Simon och hans far under förrförra helgen, och som tack bjöds det på fika och middag - som var oerhört trevlig. Vi hann även ner till Smygehuk för lite extra mys i solen. 
 
Tycker att hyllan gör sitt esse tillsammans med klätterväxten - som har blivit en favoritväxt här hemma. Har för nuvarande två och funderar på att hitta ytterligare två till fönsterkarmarna, dock andra varianter. Och ja, så behöver jag lite krukor också. För även här ser man innerkrukan runt växten. Men lite frukostskålar har fått aggera som krukor ett tag nu, haha. 
 
Vad tycker ni om sovrumsdetaljerna? 



Checkar ut

| Inredning, Livsstil
 
Nu checkar jag ut.. och ja, jag vet att klockan inte må vara mycket men kroppen är trött och lika så är huvudet. Att jobba inom vården är speciellt, i alla dess former, och att jobba med äldre som har demenssjukdom kräver ett bra psyke och mentalbalans. Så efter en full vecka på jobb och hela helgen behöver man egentligen minst två dagars ledighet för att vila upp sig, sitt psyke och återfå sin balans, men så blir det inte denna gången för imorgon är det dags igen. Så därmed checkar jag ut, eller ja - intar sängen med en (eller två) kopp te, Lars Keplers Kaninjägaren och lite vindruvor. Även tända ljus i och med dagens väder. Tycker att det låter som en bra plan!
 
 
 
Tycker att det är helt fantastiskt hur jag har återskapat detta hemmet, och gjort det till en harmonisk plats där jag finner glädje och trygghet. Att ha delat samma yta tillsammans med någon helt annat än den jag delar denna yta med idag och känner inga konstigheter - för vi har återskapat det till något mer som symboliserar oss och vad vi står för. Tanken är att snart röra på oss, så klart. Ingen utav oss har någonting här, förutom helt fantastiska vänner som räknas som min familj. Men varken kärnfamilj eller arbete finns i vår stad, så efter The Day nästa år ska vi återgå till sparandet av en ny bostad. Just nu är vi otroligt intresserade utav ett radhus och sitter nästan dagligen på Hemnet och dagdrömmer om detta. Dessutom byggs det jättemycket och superfina i en grannkommun som vi har fått upp ögonen på. Vi låter tiden utvisa helt enkelt.
 
Apropå återskapa, eller rättare sagt att köpa nytt - så måste jag återigen påpeka denna förkärleken till sängen som jag köpte förra våren. En kontinentalsäng från Wegot som jag (vi) bara älskar. Kan säga att det är svårt att skapa sig en hotellkänsla på hotell när ens egna säng är mycket bättre. Sedan är jag verkligen supernöjd med sängborden från Cdon/vidaXL som är nätta och precis lagom. Love it!
 
 
 



Ferry rosen

| Dagligen, Inredning
 
Happy monday! Denna liksom förra måndagen/veckan har börjat med att ta tag i tvätten, storhandlat, städat lägenheten samt tränat med min fina. Nu är han dessvärre och jobbar, och jag är rastlös för jag är dels ensam men även ledig idag. Å andra sidan är jag trött på grund av att vädret är grått och oerhört kvavt. Märker lätt av att jag har blivit beroende av väderprognosen, för min energi och mitt humör skiftar på grund av just vädret. Lustigt eller är det fler som känner av det?
 
Helgen sprang i väg.. Det var som sagt ännu en jobbhelg - men nu är jag äntligen ledig i tre (!) helger framöver. Har hunnit äta lite lyxlunch tillsammans med S i lördags innan jag gick på för kvällen. I går hade jag även turen att få sluta lite tidigare, så hann med lite kvalitetstid med S och hans föräldrar innan jag mötte upp Therese och Linda på Pinchos för att äta lite god middag. Kort och gott så blev det en bra helg trots jobbandet.
 
 
Denna vildvuxna ferry ros-buketten fick jag med mig hem av svärmor igår. Tycker den är så vildvuxen och operfektionell att den är grasiöst vacker. Buketten gjorde sig verkligen fin på bordet i köket. En stänk av ljusrosa i de livliga blommorna. Helt fantastiskt att kunna plocka blommor i deras koloni, för jag fick med mig tre olika buketter som nu pryder lägenheten. Nej, nu ska jag se om jag kan göra något. Blir som sagt lätt rastlös när jag är själv - kanske borde ta en joggingtur ikväll?
 
Ha en fin måndag! :)



Harmoni från naturen

| Dagligen
 
Min morgon har och är fortfarande bestått av frukost i sängen. Vaknade nämligen med känningar av migrän, men det har som tur lagt sig ovanligt fort idag - dock är man lite skör efter så kraftig huvudvärk. Men som sagt är det tur att den redan har lagt sig. Så idag blir det att prioritera vätska - vatten - och en långpromenad för att återfå bra cirkulation i kroppen. Underbart att vi har fått tillbaka sommarvärmen i Skåne.
 
Lite spontant igår bestämde vi oss för att åka till Bokskogen som ligger i utkanten av Malmö. Väldigt fin natur med promenad/joggingstråk. I våras åkte vi hit för att jogga inför vårruset, men igår valde vi att ta en powerwalk, fotografera och hålla hand. När naturen kommer in långt in på själen, då skapas något speciellt. På senaste tiden uppskattar jag naturen på ett helt annat vis än tidigare. Jag finner lättare ro och harmoni i en skog, vid en glänta, sjö eller havet. Dessutom har jag turen att bo tio minuter från att kunna sitta på en sten vid havet. 
 
 
 
I Bokskogen tog vi en annan runda än vad vi brukar, och hittade självklart mycket fina broar och andra mysiga vyer som vi lät våra ögon vila på. Det är verkligen något speciellt med att få vara ute i naturen. Just nu skulle jag vilja åka ut med en liten båt och bara höra havet skvalpa under mig, vinden susa genom håret och solens närvaro. 
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och dricka lite extra vatten. Sedan ska jag fylla en vattenflaska som jag ska ta med ut på min promenad. Senare idag ska vi hjälpa Amanda att flytta och därefter blir det förhoppningsvis havet. Men först blir det lite egentid. 



Det är lilla extra

| Dagligen
Helg mitt i veckan! Japp, ni läste rätt. Nu är jag ledig i två dagar och håller därmed "helg" redan nu. Rätt skönt om jag får säga det själv. Jag ska nämligen jobba vidare resterande av veckan, så i dag tänkte jag unna mig det där lilla extra. Och det där lilla extra har idag inneburit att vakna extra tidigt för att göra kaffe till både sambon som skulle i väg tidigt till jobbet, men även en eller två koppar till mig själv som har avnjutits i sängen samtidigt som jag har inspirerats av ett flertal olika källor. I bakgrunden har även Sommarhits 2017 spelats, ljuvligt.
 
Att få avnjuta en frukost i lugn och ro, låta det sjunka ner och sedan diska upp och göra det fint i köket. Fått ta en promenad och rensa tankarna och kroppen från energi. Har även fått tränat och lagat kvällsmaten tillsammans med min fantastiska sambo, vilket inte är ofta, så det har verkligen uppskattats extra mycket en dag som denna. Sedan har jag fått göra ärenden som behövts, och druckit kaffe tillsammans med Linda och därmed fått en dos kvalitetstid med min fina vän. En dag där alla smådetaljer är det där lilla extra och leendet är stort när man sedan går och lägger sig. Sådana här dagar behövs, där man uppskattar alla detajer i vardagen. Det är vardagslyx!
 
 



Bröllopspresenter

| Bröllop
- Innehåller annonslänkar -
 
 
1. Klong vas Här 2. Moccamaster Här 3. Vänskapsknut från Svenskt tenn Här
4. Termoskanna Här 5. Le Creuset gryta Här 6. Salladsbestick Här 7. Vas Här
 
8. Trädgårdsslang Här 9. Påslakanset Här 10. Rörstrand serie Här
11. Champagneglas Här 12. Köksmaskin Här 13. Brödrost Här
 
Ändrade planer! I bilen på väg till jobbet får jag ett samtal av chefen som undrar om jag inte kan ta ett kvällspass istället då det är kris. Och visst kan jag det, men nu i efterhand inser jag hur jag inte alls vill det. Jobbar mest kvällar och missar kvalitetstider tillsammas med S som att laga och äta middag ihop. Som tur är jag ledig imorgon och kan laga god middag till oss + lite matlådor. Men idag känns det extra tungt. Det är även lite tyngre att lägga personer inför natten, känner jag, och dessutom börjar jag 12 när jag brukar börja 14. Aja, man ska inte klaga utan vara glad över att man har ett jobb! Och för tillfället skiner solen, alltid något.
 
Apropå tider - så fortsätter bröllopstiderna förfullt! Min bästa väns bröllop närmar sig med stora steg och det börjar att bli pirrigt även för mig. Just nu har jag lite funderingar angående bröllopsgåvan, då jag inte har en blekaste aning om vad vi ska ge brudparet. Har alltid några kort i armen när det gäller gåvor helt generellt, men det känns som det har tagit stopp just nu. Vi har hittat en liten del utav vår gåva och funderar vidare på nästa tillhörande del. Kommer visa er resultatet senare! 
 
För att få lite inspiration tänkte jag dela med er av den inspirationen som jag själv har funnit och därmed lånat detta utsökta kollaget från Emelie Ekman (34 kvadrat). Tycker hon alltid lyckas att få till fantastiska kollage, och det får man ju inspirera vidare med och berömma, eller hur? Ovan ser ni ljuvliga gåvor i olika prisklasser, gåvor som jag själv kommer ha på min önskelista. Nu har vi inte turen i att brudparet har skrivit någon inköpslista, utan önskar sig helst till resa. Och förvisso kan vi ju ge bidrag till detta, men som vän känns det lite fel om ni förstår mig. Bidrag i form av pengar/värdecheckar till olika aktiviteter känns som något jag skulle önskat mig från familj och släkt, så väljer att gå på min magkänsla här och spanar efter något annat som jag vet kommer uppskattas.
 
Ska ni på bröllop i år? 



Veckans lista

| Dagligen
 
Underbara rosor som jag fick utav S i helgen, stora och vackra!
 
Då var det måndag igen och jag är fylld av energi. En ledig helg tänkte jag säga, men vår lediga dag igår gjorde mycket med energin och humöret. Har varit väldigt trött det senaste, men det vände förhoppningsvis igår. Därmed har denna måndagen varit väldigt produktiv hittills, och det gillas. Veckans lista varierar lite, men det är bara skoj!
 
Måndag: Idag har det stått tvättpass på schemat, och i skrivandes stund ska jag alldeles strax ner och hämta det sista. Har även hunnit med en morgonpromenad strax innan kl 7, städat lägenheten, rensat lite i garderoben och i källaren och fräschat upp i köket. Ikväll väntar ett kvällspass på jobbet och sedan blir jag hämtad av S. 
 
Tisdag: Jobbar till 16 och sedan blir jag återigen hämtad av S. Han har teoriprov för MC i Lund, och hämtar därför mig påväg hem efter det. *Hållar tummarna* att han klarar det! Lite beroende hur det går för S under dagen, så blir det god mat och förhoppningsvis firande av provet. Jag hoppas även på en mysig promenad eller dylikt.
 
Ondag: Ledig mitt i veckan och eventuellt iväg till nya jobbet. Skulle städat på onsdag, men gjorde det redan idag. Ska även hinna en kaffe med Linda och en sväng till gymmet. Har dagen lite oplanerad i och med det nya jobbet.
 
Torsdag: Även ledig på torsdag - lyx. Amanda kommer på frukost och sedan ska vi hjälpa henne och flytta! Resten utav dagen är oplanerad, skönt!
 
Fredag: Vill hinna till gymmet innan mitt kvällspass på jobbet.
 
Lör & Sön: Jobbhelg! Timmarna innan på lördag ska spenderas med S - då vi går om varandra såpass mycket i veckan. Blir kvalitetstid delux på lördag. På söndag jobbar jag till 16.30, sen blir det middag och bio i Malmö med tjejerna. 



2 juli

| Dagligen
God förmiddag, godingar! Söndagen den 2 juli har hittills spenderats med en liten sovmorgon och den obligatoriska helg-kaffet i sängen, ett härligt pass på gymmet och en frukost bestående av minutbröd och dagens andra kaffe i soffan framför en serie. Härlig med andra ord!
 
Idag njuter vi lite extra innan den nya veckan drar igång. En vecka som innebär mycket jobb, dagar som vi går om varandra, uppskrivning och nytt jobb på gång. Mycket spännande med andra ord, och det gillas ju. Men det är då det och nu är nu. Vi inväntar svärföräldrarna som kommer för att hjälpa oss med att borra och skruva upp sakerna i sovrummet, ta en fika, en sväng i staden samt sedan lite mat här hos oss. Kul att variera middagarna lite och att få umgås lite extra.
 
 
 
Igår kom jag hem till detta efter ett kvällspass på jobbet - ett glas Prosecco! Vi satte oss i soffan och njöt av en rosa himmel, en film och varandras sällskap. Jag tycker verkligen att hans sällskap är magiskt och blir varm i hjärtat otagligt många gånger per dag. Känslan av att man alltid har något att prata om, skratta åt/över, diskussionerna som kan bli allvarliga men slutar alltid i en puss eller två. Alla detaljer har det där lilla extra. Nej, kärlek minst sagt ljuvligt och vardagen blir mycket bättre när man får dela den med någon som man tycker om. 
 
Nu ska jag ta och röja lite här hemma och förbereda inför morgondagen samt lite annat smått och gott. Vädret har varit grått, regnigt och tråkigt hela veckan och är även det idag. Men vi gör det bästa utav situationen, eller vad säger ni?