SPA-weekend

| Bröllop, Resor
 
Åh, vilken helg! Denna helgen behövde jag otroligt mycket, för kropp och själ. En riktig tjejhelg med allt vad det innebär.
 
Vilka fantastiska vänner jag har, och att vår vänskap blir mer och mer starkare. Att dessutom mina vänner från olika håll, nu också har blivit vänner. Helt fantastiskt! 
I Torsdags hämtade vi upp Linda innan vi mötte upp dem andra i Ystad. För 22.30 gick båten över mot Swinoujscie, Polen. Vi började såklart med varsitt glas Prosecco och efterrätt på båten innan vi gick och la oss. När vi sedan vaknade, åt vi frukost och strax därefter klev vi av den stora båten, för att sedan ta en liten båt över till staden.

</div



En onsdag

| Dagligen
Denna onsdags förmiddagen är kanske inte mycket för världen, men ack jag har fått en lugn och härlig start på dagen. Blev serverad frukost på sängen, fått tvätta upp lite inför morgondagens resa med mina tärnor, påbörjat packningen och planterat om lite blommor här hemma. Blev en spontantripp till Lund i solen igår, och det var verkligen välbehövligt för kropp och själ. Promenader i solen, d-vitamin, är bara så ljuvligt och inspirerande. Nu har dagens leverans av vår nya tv-bänk anlänt och vi ska strax hämta upp tvätten, äta lite lunch och sedan ta en långpromenad. Men innan minuterna springer iväg, så sitter jag och redigerar lite bilder från bl. a Paris - och jag tröttnar verkligen inte. Tänker mig det som fotokonst i nya lägenheten? 
 
 



Låt det bli vår.

| Dagligen
 
Vad jag längtar till maj och all "röra" är förbi! Nu är shoppinglistan till bröllopet i stort sätt avprickad och det vi inväntar är att kunna betala maten, kakbuffen samt åka iväg och införskaffa drycken. Även kostymerna till min blivande man och hans bestman's står på listan. Sedan är det *peppar peppar* faktiskt inte så mycket mer att fixa. Och min spa-weekend med tärnorna kommer inte mer lägligt än nästa vecka! Både mitt huvud och kropp behöver få komma bort en sväng, andas och samla ny energi. För.. det är faktiskt otroligt mycket fixande, planerande och shoppande till även ett picknick-bröllop. Men dagen blir säkerligen magisk.
 
Förutom bröllopshögen som ligger i vardagsrummet, så har vi ju börjat rensa och packa inför flytten också. Och det ni, trots röra och ett mindre kaos redan, så längtar jag efter en ny stad, ny bostad och allt därtill. Flytt och bröllop får mig att lägga i en högre växel trots att energin är low just nu. Borde vara förbjudet att klaga, men ack vad trött jag är efter denna vintern! Nu vill jag som sagt att det ska lägga sig, lite sol, nytt och fräscht - så jag kan börja om här och få komma igång med mina planer igen.. 



60 dagar

| Bröllop, Dagligen
 
Idag är det endast 60 dagar kvar tills vi får tillträde till den nya lägenheten i Lund. Och ja, det ska bli fruktansvärt härligt för en ny era i livet, ny bostadsort, ny lägenhet och allt där till. För det är även endast 85 dagar kvar till bröllopet nu och allt vad det innebär. Igår skrev jag dessutom på papper för fastanställning, då min provanställning gick ut. Detta firades med kycklingsallad och den alkoholfria bubbel som vi ska ha på bröllopet. Vi hämtade även ut tre paket med saker till bröllopet. Så vardagsrummet är fyllt med kartonger just nu, och ikväll ska vi ta upp flyttkartonger från bilen. Kan äntligen börja packa lite smått, för det är ju som sagt mycket annat som händer just nu. 
 
Men två månader, 60 dagar, går otroligt fort. Även de 85 till bröllopet. Och just nu känns det ju inte piffigt att ha ett picknick-bröllop i en trädgård - just för snökaoset som råder i Skåne. Men det finns hopp om ett ljuvligt Maj ändå. För förra året gick man i klänning den 18 maj. Nej, jag håller tummarna helt enkelt. Även hindersprövningen ska skickas in idag, och det känns lite pirrigt även en sådan sak.