En get away till Köpenhamn

| Dagligen
Vilket underbart dygn! De intensiva veckorna byter av varandra, men något vi är bra på är att komma iväg en stund, ladda om och andas. Nu blev det en liten get away till Köpenhamn, bara vi två. Jag får nypa mig i armen och verkligen ta in allt som jag får uppleva med honom, min själsfrände. 11 månader som gifta nu, vilken lycka!
 
 
 
Vad gör man vid en liten get away över sundet? 30 minuter hemifrån är inte så långt, eller? Vi promenerade i några timmar, kollade självklart en del affärer och shoppingcenter som bl.a Magasin Du Nord och Illum. Njöt av solen på Nyhavn och en god lunch även där. Sedan hade vi även bokat rum på Hotel Skt Annae, som låg precis bakom Nyhavn och innan Amalie Borgen (kungligheterna). Här trivdes vi! Väldigt fint och fräscht hotell, fyrstjärnigt och mysigt.
 
 
 
Taktarassen på hotellet
 
Sådana här get aways handlar inte om vad man gör utan hur man gör det. Vi är väldigt likasinnade och vet vad den andre önskar. Så vi gjorde exakt det som föll oss in. Inga måsten eller krav, utan njöt av en liten tripp tillsammans, bara han och jag. Blev en väldigt lyckad tur!
 
 



Pastellfärger och påskbakelser

| Dagligen
 
Ljuvlig bukett som jag fick i födelsedag. Buketten som jag fick utav svärföräldrarna skriker vår, och de underbara pastellfärgerna gör en lite extra glad när man äter frukost i köket. Man njuter verkligen lite extra!
 
Min torsdag hittills har bestått utav ett härligt arbetspass och nu ska jag avnjuta en god kopp kaffe med nymalda kaffebönor som jag fick på födelsedagen. Därefter ska jag återigen ta fram köksmaskinen (som vi fick i julklapp) och ställa mig och baka. Tänkte faktiskt bidra med kakan till kaffet imorgon, då det vankas varmrökt lax hos svärföräldrarna. 
 
Eftersom min lemoncurd-tårta blev en succé, så tänkte jag göra en variant i cupcakes med vit chokladfrosting samt lite kärleksmums. Tror det blir perfekt! Men får göra det idag då jag jobbar till 14 imorgon, så då hinner jag inte. 
 
 
Hur firar ni påsk?



V.16

| Dagligen
Då var det dags igen, eller ? Jag velar mycket med den här lilla bloggen, som ni kanske märker. Det finns tillfällen som man vill skriva av sig eller ta en fin bild, och allt tycker jag inte passar inne på Instagram, faktiskt. Dessutom tycker jag ju om den här lilla sidan, ändå. Så jag tror jag provar igen, vad tror ni om det?
 
Vecka 16 är redan här, och mitt i veckan är vi dessutom. Hur snabbt springer inte tiden? Igår var det dessutom min födelsedag, och den var så fin. Min kära man väckte mig tidigt med kaffe och paket på sängen. Och med tidigt menar jag kl.05.. Han jobbar sin tidiga vecka under denna veckan, och det innebär att han börjar kl. 05.30. Men.. Det var supermysig start på morgonen och presenten som jag fick utav honom är enastående!
 
Efter en liten lyxfrukost och mys i soffan, så städade jag hemmet och fixade klart födelsedagstårtan. Den blev väldigt lyckad! Strax därefter kom min älskade mamma och hennes kille hit till mig på kaffe och lite mys. De var nere från måndag till tisdag. Åt middag med mina svärföräldrar, man och mig i måndagskväll och igår hade vi en fin stund tillsammans själva.
 
Senare på eftermiddagen hann Simon och jag ta en liten kaffe innan jag dukade och gjorde i ordning för födelsedagsmiddagen. Det vankades grillat med svärfamiljen och ännu en mysig stund. Min födelsedag blev helt enkelt en lugn och fin dag, precis vad man önskar!
 
 
 
Visst blev min Lemoncurd-tårta fin?