Ett bra avslut på en lugn helg

| Dagligen
En helg utan ha gjort något har snart passerat.
I fredags efter jobb åkte vi ner till svärföräldrna för mat och filmkväll, vilket var supermysigt! Kom hem vid 23 och gick och la oss direkt. Sovmorgonen igår gjorde oss sega, så sega att vi spenderade dagen i soffan/sängen. Energin är redan på noll. Nej, men Simon har varit lite krasslig till och från i veckor nu, men har ändå blivit medtvingad att göra massa saker. Så igår fick vi avboka alla planer och spendera dagen hemma. Dock var det välbehövligt, för vi har båda svårt att sitta stilla och vara en hel dag i lilla lägenheten. En nyttig dag, helt enkelt.
 
Nu ska jag dock fixa lite make i ansiktet och sedan ska vi packa in oss i bilen. För denna söndag är vi bortbjudna på middag! Otroligt trevligt. Har självklart en fin bukett med oss, med samma rosor som här nedan, och en fin examenspresent till min fina vän. Även hon blir undersköterska, som jag är, och detta med fina betyg. Är man stolt eller vad?
 
 
 



Så redo för hösten!

| Dagligen
Visst är det rätt mysigt att läsa bloggar ändå? Jag tycker faktiskt det, och har under ett par år fortsatt läsa några jag tycker är mysiga och inspirerande. 
 
För mig och många andra innebär hösten en liten nystart, och jag tänkte försöka ge bloggen en liten chans, igen. Vet att jag har gjort det några gånger förut, men det är inte detsamma med Instagram. Jag tar inte upp systemkameran och håller på med den för att få in bilderna till mobilen, det är alldeles för mycket jobb. Men helt ärligt så saknar jag att fotografera och skriva. 
 
Det är ju ändå Augusti, och jag är så redo för hösten! För det innebär lite extra förändringar här hemma. Man få bo in sig igen, lite nya textiler, tända värmeljus, dricka te i soffan och annat mysigt. Ha klänningar med strumpbyxor - bland det bästa som finns. Ja, ni vet ju själva.
 
Jag är så redo för detta, är ni också det?
 
 



Vår Italien resa

| Dagligen, Resor
 
WOW! Vilken semester vi fick i år. Och ingen är lyckligare än mig, tror jag.
Imorgon börjar jag åter att jobba efter en fantastisk ledighet, och detta är trots jag har arbetat på min semester i år. Men.. vad gör det om hundra år?
 
I mitten av juli gick jag på min tre veckors semester, och redan dagen efter åkte vi hit (bilderna). Nio dagar i Italien, vid fantastiska Gardasjön. Vi bodde i Garda och sedan var det utflykter varje dag.
Under tiden vi var där hann vi besöka Limone, Riva del Garda, Malsceine, Sirmione, Verona och Venedig. Men även vinprovning i Valpolicella, bland alla vindruvor och oliver i bergen. Det ena vackrare än det andra. 
 
En resa vi sent kommer att glömma!
Nu väntas nya äventyr, vill ni följa med på dem?