Drömsemester och bröllopsklänning

| Dagligen
 
Vilken helg och måndag! Ingen måndags-ångest här inte. För jag har i stort sätt kommit hem från Malmö och denna butiken (Wedding Store), där min bästa vän har varit och nålat in hennes brudklänning (!). Att skriva det ger mig galen gåshud över kroppen. Tänk att min bästa vän ska gifta sig, och jag ska vara tärna. Att dessutom de bestämde dagen efter vårt bröllop, som vi hade i deras trädgård. Wow!
 
Inte nog med det! Så i helgen/idag har vi bokat vår drömsemester - till Italien. I år har vi äntligen semester tillsammans, och detta utnyttjar vi med att åka på en liten rundvandring i Italien. Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse för oss båda. Vi kommer besöka och bo vid Gardasjön, sedan åka runt till Venedig, Valpolicella för vinprovning och Verona. Sammanlagt är vi borta i 9 dagar. Lycka!
 
 
 Entre

| Inredning
 
Det blir mycket inredningsbilder här i bloggen nu, men det är ju vad jag älskar! Så idag bjuder jag på två från vår stora/lilla hall.
 
Man kommer in genom vår gröna ytterdörr (bild nr. 2) och finner vårt nya skoskåp direkt till vänster. Det är senaste tillskottet i vårat hem och det gjorde sig galet bra på väggen där. Bäst att utnyttja varje yta man kan, eller hur? Just nu har vi en dörrmatta under skåpet, då all grus får samlas upp innan vi ställer in skorna i lådorna. Skåpet kommer från ILVA. 
 
Till höger (bild nr. 1) finner vi ett avlasningsbord från IKEA med lite dekorationer på, samt en portabel klädhängare från Leanders i Lund. På andra sidan har vi två stora garderober, där en är för ytterligare jackor och skor samt annat och den andra garderoben är städförvaring. Väldigt rymligt och fint! 
 
På bilderna ser ni även vårt nya golv i hallen. Det var nämligen samma golv som i köket när vi flyttade in. Men det gråa gjorde sig ypperligt i hallen. Mjukt men mörkare. Är minst sagt väldigt nöjd! Vi har det väldigt fint på både dag och kväll. Mysigt att tända alla värmeljus, håller ni inte med?