Köket

| Inredning
 
Godmorgon! Tänkte att det är lika bra att fortsätta uppdatera här medans jag är i farten. Klockan är inte särskilt mycket. Frukosten är redan intagen och jag myser i soffan med värmeljus. Min älskade man har nämligen dagspass även idag, så han börjar kl. 5.30, vilket blir lite knasigt för mig som är ledig och har svårt att somna om när han stiger upp. Men klagar dock inte över att få mysa lite extra.
 
Nu är vårt kök i stort sätt klart, som ni ser på bilderna. Vi har ju fått ny färg på väggarna, målat kaklet över vasken (som var ljusblått och är nu vitt) samt köpt en matta som är på höger sida vid bordet - men missades på bilderna. Kan säga att jag är mer än nöjd! Med alla rum i denna lägenheten. Komplett och en röd tråd genom allt.
 
 
Årets julklapp som jag fick utav min man <3 Ljusstaken från Stoff Nagel. 
Tycker även det blev fint med ananas-plantan i krukan från Bloomingville.
 
 
Det runda bordet kommer från Ikea och gör sig verkligen jättefint i vårt lilla kök. Under jul och nyår har vi dragit ut bänkskivan som ligger i, för att få plats med fler personer runt bordet. Även det blir jättefint! Att ha runt bord gör allt mycket mer intimt och mysigt, vilket jag gillar. Nu sitter vi dock inte och äter där till vardags, bara jag som äter min frukost där när jag jobbar morgonpass. Men hela sommaren åt vi våra luncher och dylikt i köket. Verkligen ett favorit köp.
 
 
Efter vi tog bort adventsljusstakarna i fönsterna, så blev det ganska tomt. Både på yta och belysning. Dessa lamporna fann vi på MIO, där vi har köpt de senaste lamporna, för en billig peng och de gör sig så fint med resten utav inredningen. Väldigt enkla och i lagom höjd för storleken på fönsterna.
 
 Kafferep

| Livsstil
 
 
 
 
Nu var det länge sedan jag bloggade här och kan ärligt säga att jag har saknat det lite. Men framför allt har jag saknat att fotografera. Så idag när Amanda kom på besök, så passade jag självklart på att göra just båda dera.
 
Kaffe och fruktsallad. Så gott och precis vad kroppen behövde. Går för tillfället på kostschema, och med mitt oregelbundna arbetsschema så är det tyvärr svårt att hinna göra matlådor när man slutar sent på kvällen och börjar tidigt. Om man inte har förberett vill säga. Och idag har min kropp skrikit efter vitaminer och annan energi. Åter med bra kostschema ikväll, helt enkelt. Men visst ser det trevligt ut (och gott) att bjuda på något så enkelt och nyttigt som lite frukt?