Vår första bröllopsgåva

| Bröllop
 
Redan i September fick vi vår första bröllopsgåva! Oj, så glada vi blev när vi öppnade denna boken för första gången tillsammans. Min fina vän och även tärna Linda hade funnit den här gåvan på en weekend i Göteborg, hur fint är inte det? Å jag som har min familj och släkt i Götet, kändes ju mer än ödet.
 
Bröllopsgåvor, vad ska vi önska oss? Den här boken är perfekt! Innehåller både tips och organisering vid förberedelser inför den stora dagen, men även saker till att fylla i efter dagen. Man fyller i den innan, under och efter sin bröllopsdag och innehåller massa extra roliga detaljer. Och så är den personlig - vi älskar´t!
 
 
Vårt bröllop! Som ni vet kommer vi gifta oss om ca sex månader, närmare sagt i maj. Maj för oss är heligt. Vi träffades nämligen då och även förlovade under månaden. Det är mitten utav året och förhoppningsvis så står grönskan i blom för att skapa nytt liv. Det känns som en magisk månad för oss och våra närmaste.
 
I den här boken ska vi fylla i allt som hör kring bröllopet, alltifrån gästlista, till dukning, detaljer, ringarna och så vidare. Den innehåller verkligen allt, och den kom inte mer lägligt. Vi blev verkligen superglada över denna bok som vi nu kommer samla fina minnen i. 




Kom ihåg mig?