Höstläsning

| Dagligen
-Innehåller reklamlänkar- 
 
 
 
Nu är höstläsningen räddad! Häromdagen kom min beställning från Adlibris och ingen är lyckligare än mig. Det är någonting med denna slags avkoppling som lockar mig extra mycket under hösten och vintern. Att krypa ner i soffan under en filt med en kopp te eller kaffe, och läsa. Tycker att det är så rogivande och avkopplande!
 
Javisst låter det himla mysigt? För att lyckas med de här mysiga dagar alternativt kvällar behövs inte mycket mer än god varm dryck, gosiga filtar, tända värmeljus beroende tidpunkt och självklart den där magiska boken som slukar ens tid och rum. Närjag beställer böcker brukar jag gå under samma gener eller känsla av bok. Som nu är det lite brusten kärlek blandat med socialisering och nya kontakter som ska knutas. Lite feelgood över det hela. Och alla goda ting är tre, så det brukar jag lägga på minnet när jag väljer mina böcker. Får man en känsla ur en bok, så brukar man oftast vilja spinna vidare på den, kanske byta ut något eller ta en annan väg - men troligtvis hålla sig inom samma ram. Så är det i alla fall för mig.. 
 
 
 
Höstläsningen denna gången blev dessa tre böckerna. Det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan, Belgravia av Julian Fellowes och Den lilla bokhandeln i Paris av Nina George. Och jag har självklart redan tjuvstartat med den sistnämnda, då den ligger rätt i tiden, hehe. 
 
För Den lilla bokhandeln i Paris är nämligen baserad av miljö och statstruktur från Shakespeare and Company bookstore i Paris, vilket jag jättegärna vill besöka under vår resa. Har ett extra öga av den litterära kulturarvet som vi fått med oss, och ser detta som ett utmärkt tillfälle och få skåda lite extra. Nej, jag tycker i alla fall detta ska bli skoj att få se och uppleva i verkligheten. Men först får jag läsa klart boken som börjar väldigt spännande!




Kom ihåg mig?