Bubbla

| Dagligen

Det är en liten bröllopsbubbla över mig och blivande mannen. Nämligen så att vi väntar ivrigt på våra inbjudningkort som ska komma om någon dag. Dem är specialgjorda med laserskurning och andra fineser. Så vi hoppas innerligt att dem blir som önskat, så vi kan få skickat dem till våra gäster så snart som möjligt. Ytterligare saker som handlar om bröllopet är lite mer shopping som kan checkas av, och i lördags träffade vi hon som ska göra vår tårta - denna med en twist. Vi fick prova smakerna, och åh, så gott! 

Det går som sagt framåt med planering och diverse med bröllopet. Å självklart är vi på god väg med träning och kost, med bröllop som motivation. Mycket enklare och roligare med mål och att göra det tillsammans. Äta allt, men inte alltid - kör vi på! Hittills funkar detta super.

Helgen har tämligen varit otroligt mysig och välbehövlig. En ledig sådan! Vi har avverkat mycket nödvändiga ting, städning och stohandling, kaffe med morföräldrarna, föräldrarna och Amanda & Hampus, köpt en ny bil och även hunnit ha en dejt. Igår hann jag även en drinkkväll med Linda & Sandra för att fira Lindas födelsedag. Bra helg med andra ord.



Kom ihåg mig?