Sunday thoughts

| Dagligen

 
 
 
Bilder från Skanör, tagna med min iPhone 7.

Livet är ganska magiskt! Har haft en lugn helg för själen, och den har varit helt fantastisk och välbehövlig. Dessutom så har jag varit långledig, så jag började min fredag med ett härligt pass på gymmet innan jag gjorde lite ärenden på stan. På eftermiddagen mötte jag upp en nära vän för ett glas vin och lite catching up. Kvällen och resterande av helgen har spenderats med S. God mat, mycket film och mys, men även en liten tripp till Skanör (bilderna). Promenera längst vågorna, prata & skratta om allt, mysa i septembersolen och påvägen tillbaka stannade vi för att hämta upp lite fika-bröd.

Nu har jag myst ner mig i soffan med en kopp kaffe och försöker planera veckan med allt vad det gäller. Kost, träning, skola, vänner, jobb och så vidare. Men jag tycker det är rogivande och mysigt att planera min vecka, vad tycker ni? Ska även skicka in veckans fjärde inlämning. Känns som ett bra avslut innan kvällsmiddag och Mr. Selfridge på TV:n.
One black Guess

| I min garderob
 
 
Guess adlink
 
Nu i veckan kände jag att det var dags att unna mig något lite extra efter sommarens jobb och höstens start med mycket jobb och supermycket i skolan. Valde att unna mig en ny väska då jag tycker det är lite extra. Jag köper gärna fina kläder och annat, men vill gärna lägga lite mer på accessoarer så som fina väskor, klockor och smycken. Denna gången fick det alltså bli denna svarta väskan från Guess. Verkligen supernöjd! Dessutom går den i samma stuk som min sommarväska från Michael Kors (adlink) som jag köpte i början av sommaren. Älskar det svarta och guldfärgade. 
 
Vad unnar ni er? :)
 Bröllopsbilder, Caroline & Marcus

| Fotografier
 
 
 
 
Caroline & Marcus
 
I lördags fick jag äran att fotografera detta vackra par som skulle bli man och hustru. Det är verkligen en ära när man blir tillfrågad om att få fotografera något som är så stort och betydelsefullt för andra. Tidsramen var inte den största men jag tycker själv att det blev många bra och genomtänkta bilder. Och förhoppningsvis gör paret också det.
 
Det var jätteskoj att få damma av kameran och testa på något nytt. Första gången jag fotograferar så här och resultatet blev förvånadsvärt bra. Tanken på att jag alltid fotografera stileben på mitt lilla soffbord annars. Nu gav detta mig lite ny energi och kreativitet, så hoppas det håller i sig!Wedding

| Dagligen

Under min rast igår (två timmar) fick jag äran att fotografera mitt första bröllop. Och åh, så glad jag är över det! Jag som är kär i kärleken sprang runt brudparet i olika miljöer, superglad och knäppte lite bilder. Är dessutom nöjd med resultatet även jag bara redigerat ett fåtal bilder hittills. Det är lite av en dröm att fotografera så här, men när kameran ligger i garderoben så kan den inte gå i uppfyllelse.

Nu ska jag cykla iväg till jobb för ännu en heldag där. Tur att 13 timmar går fort, och att dem är härliga att jobba på grund av underbara kollegor.
You and me, Sunset.

| Dagligen
 
 Vackraste solnedgångarna kommer nu på hösten! Mina veckor går i ett och nu varvar jag heltidsjobb med heltidsstudier och däremellan försöker jag hålla en bra kost, träna och umgås med mina vänner. Kan säga att det är ingen lek att få allt att klaffa. Men det går om man vill. Ikväll kommer S hit för lite mys och jag jobbar hela helgen, och startar nya veckan med skriftligt prov på skolan (+ lektioner). Ja, ni förstår!