Nytt till hemmet?

| Dagligen
 
Bilder från H&M.com
 
Nu blev jag så där sugen att fixa om här hemma, igen! Efter ha fixat i ordning i vardagsrummet och nu enbart ha tavlor att införskaffa där, så vill jag byta ut lite textil i sovrum och badrum. H&M's classic collection är ju meant to be hos oss. Har liknande lakan från Newport som på bild ett, men tyckte det var fräscht med beiga gardiner. Finns det beiga mörkläggningsgardiner tro? Dock har vi köpt grå inredning till bebisens säng som kommer vara bredvid vår, men det kan väl fungera ändå? 
 
Sedan vill jag även byta ut handdukar och lite smått i badrummet. Lite ny inredning i hallen och så vidare. Tycker H&M har bra pris på sina inredningsdetaljer utan att man behöver bli ruinerad på köpet. Får helt enkelt kolla vidare. Nu ska vi inte ha mycket till bebisen, vilket är skönt. Mest produkter och smått nu.



Min jul och en Louis Vuitton

| Dagligen
 
Vilken fin jul det blev! Så här fint hade min svärmor dukat i deras vardagsrum och till höger ser ni den fina blomsterarrangemanget som vi hade med oss. 
 
Julen blev bättre än jag anat. Vi hade först en mysig morgon här hemma, min fina man och jag. Åt god julfrukost och kollade film. Sedan tog vi oss en promenad innan vi fräschade till oss och bytte om till kvällens outfit. Klockan 15 serverades glögg och tilltugg till kalle anka och sedan kl 16 åt vi ett lagom julbord. Väldigt gott och mysigt. Är som sagt inte så van att vara helt ledig på julafton, så var lite "lost" i allt. Men jag njöt trots smärtan jag har. 
 
 
Under granen gömde sig denna fina box, och ni skulle se hur chockad jag var när jag öppnade den. Min man kan verkligen överraska, och han lyssnar. I boxen låg något som jag har spanat på länge och tänkt köpa nästa gång vi var i Köpenhamn, som en push-present till mig själv. Men nejdå, han överraskade med det i julklapp istället. Fina fina han!



Three days to Christmas

| Dagligen
 
Nu är vi i vecka 26 och egentligen skulle jag ha arbetat i helgen, men det är oerhört svårt i och med smärtan - att arbeta inom vården och när det är underbemannat. Så fick fint stanna hemma, och redan nu klättrar jag på väggarna?! Hur ska det gå när jag ska vara hemma från början av februari? Försöker njuta av den lilla julkänslan som finns och god kaffe i nya muggen från Mateus.
 
 
 
Tre ynka dagar till julafton - hur känns det för er? Många som är långlediga nu, vilket jag inte är. Men för mig känns bara denna helgen som sagt konstig att vara hemma på. Kroppen är ju van vid arbete varannan helg. Men förutom det känns det bra. Dock var det länge sedan jag var helt ledig på julafton, att jag knappt vet hur man ska göra. Mannen och jag diskutera vår julaftonsmorgon, och han kom med ett mysigt förslag. Baka kalljästa frukostbullar och kolla på julfilm. :-) Vad har ni för traditioner?
 



Julen hos oss

| Dagligen
 
Julen närmar sig med storm steg och är snart runt hörnet. Och här ovan ser ni årets julgran hos oss. Inte så många kulor utan flera olika figurer i stället, mycket roligare så! Inte speciellt klassiskt heller, för jag har lite fobi mot den röda julen, hehe. Men, vi är supernöjda med årets dekoration - hur har ni dekorerat?
 
I år är jag faktiskt ledig på julafton och juldagen, vilket inte har skett på år och dar. Dessvärre har jag för ont för att kunna resa till min älskade familj i år, så därför får vi fira julen här i Lund. Det blir ändå väldigt mysigt oavsett var vi befinner oss. Nästa år blir ju ännu mer speciell för vår lilla familj. Kanske blir en mer klassisk jul då? Haha. 



Det nya livet

| Dagligen
 
Resultat efter ommålning och nya möbler i vårt vardagsrum
 
Återigen en evighet sedan jag uppdaterade här, och det har sina skäl.
Nu är det så att vi väntar barn och livet är mycket kring detta - vilket är det mysigaste jag varit med om. Vi har fixat i ordning i både vardagsrum och sovrum för att få plats med en liten bebis i vårt liv. Bytt ut möbler och fräschat till, vilket vi tycker blev såå bra faktiskt. Å sedan är det mycket förberedeleser inför vad som komma skall.
 
Att vänta barn var inget vi planerade i fulla muggar eller försökte med alldeles för länge. Egentingen gick det "för snabbt" att lyckas bli gravid i våra ögon. Men vi är väldigt glada och lyckliga att det har varit en smärtfri resa fram tills nu. Nu har ju foglossningar börjat ta ann och det gör ont med för mycket rörelser. Men förutom det så har det varit väldigt behagligt och mysigt. När jag uppdaterar här så har vi även gått in i vecka 24 och kan inte längta mer till april och ankomsten för det lilla livet ska äga rum. 
 
Vad har ni för er?