Planeringen av bröllopet

| Dagligen
 
Nu är det lite mindre än nio månader kvar tills vår stora dag och frågan är hur det går med vårt planerande.. Och var börjar man egentligen? Jo, jag blev tipsad utav Sanna om att söka på checklistor och därefter börja bocka av dem en efter en. 
 
Och checklistan som vi använder oss utav ser ut så här:
 
12- 6 månader innan
- Bestäm datum och tid för bröllopet. √
- Gör upp en preliminär budget. √
- Bestäm tema: borgerligt eller kyrkobröllop. √
- Boka kyrka eller annan vigsellokal. √
- Bestäm antalet gäster. √
- Boka lokal till bröllopsfesten. √
- Välj ut tärnor och marskalkar. Tärnorna är klara, marskalkerna är inte bestämda ännu.
- Utse en toastmaster och värdpar, dela ut uppgifter till dessa. Har tanke på vem/vilka
- Planera mottagning/ middag. Ta reda på om det behövs catering beroende på typ av lokal. √
- Boka fotograf.√
- Välj ut och boka frisör till brud och brudgum. Eventuellt tärna/marskalk. √
- Boka egen transport.
- Börja se ut vilken typ av bröllopsklänning och tillbehör du vill ha.√
- Boka hotell för bröllopsnatten.
- Boka bröllopsresa.
- Boka musik/ underhållning/ solist för vigseln och festen. √
 
Ni ser även vilka som är avbockade och klara under denna perioden. Vissa saker tycker jag är lite tidiga/svåra att fastställa redan nu - som bröllopsnatten. Sedan har vi tankar både på Italien och Grekland när det gäller bröllopsresan. Vill ni ha en mer ingående lista på hur vi tänkt oss?
 



Veckans planer

| Dagligen


Välkomnade den nya veckan redan i förra inlägget, men vi har mött den med härliga nyheter och mycket glädje - en måndag som denna. Efter förra inlägget cyklade jag till gymmet och körde ett härligt pass cardio. Det gav mig verkligen en kickstart på denna veckan! Vad händer mer under veckan tro?

Tisdag består av ett förmiddagspass på jobbet och förhoppningsvis hinner jag en liten joggingtur innan jag ska ta tåget. På eftermiddagen blir det att laga lite mat och så tillsammans. En lugn kväll!

Onsdag å andra sidan vankas det ett morgonpass på gymmet med S. Sedan ska han klippa sig hos min frisör innan vi åker på lite arbetsintervjuer. Han ska på två och jag ska på en. Ska bli spännande! På kvällen ska vi hem till hans föräldrar och äta middag. 

Torsdag är jag också ledig, och även då blir det ett tidigt gympass tillsammans. Vid lunch ska jag möta upp Linda för lite Kina mat och kvalitetstid. Blir även hemmasysslor som tvättpass och dylikt. 

Fredagen börjar med en liten frukost tillsammans med S mamma som fyller 50 år. Vart kommer jag visa er i helgen! Efter en förmiddag tillsammans med dem bär det av för litet kvällspass på jobb.

Lördagen bjuder förhoppningsvis på mysfrukost och även här ett gympass. Älskar att träna med S! Och eftersom det är jobbhelg så kommer jag hålla kvällen på jobb medan S ska fira sin mamma. Mysigt!

Min söndag börjar på jobb och på kvällen kommer Amanda på födelsedagsmiddag då hon fyller år. Blir middag och efterätt, sedan en lugn kväll. 

Så lite av allt händer i veckan, och det ser jag fram emot! 




Helgens bravader

| Dagligen
 
Välkomnar den nya veckan med ett leende på läpparna! Eller som en tant sa till mig ´sol ute, sol inne, sol i sinnet´. Det har verkligen varit en fantastisk vecka, och värd att skriva om ett inlägg om det ett antal gånger för att bli nöjd. 
 
Helgen som sagt gått i lugnets tecken trots att min älskade mor har varit nere på besök. I fredags när hon anlände, precis när vi kom hem, blev det lite fika och lyxkaffe (älskar min kapselmaskin från Nespresso). Vi satt och pratade en stund, kramades och körde lite catching up. Därefter tog vi en liten vilopaus då alla var rätt trötta. På kvällen korkade vi upp denna ovanligt utsökta J.P Chenet mousserat vin, lagade en kycklinggryta med citron och basilika, satt på lugn musik och avnjöt fredagskvällen. Blev mycket prat mellan himmel och jord innan vi la oss tidigt - alla var fortfarande väldigt trötta.
 
Även lördagen fortsatte i lugnets tecken. Vi började dagen med en liten cykeltur och vid lunch anlände S föräldrar för fika och sedan vidare på helgens marknad i stan. Medan vi promenerade ner mot stan pratade vi för fulla muggar, njöt av det fina vädret och våra föräldrar lärde känna varandra. Magisk känsla! När vi hade tagit oss igenom halva marknaden beslutade vi oss för en liten vätskepaus; varsitt glas vin på en uteservering. Så mysigt! Senare på kvällen blev det ytterligare en god middag, mycket prat, lugn musik och även sängen kallade tidigt denna kväll. Helt slut efter denna intensiva sommaren!
 
Vår söndag började med ett gympass för mig och S innan vi köpte med oss frukostbullar hem. Himmelen blev alldeles svart, så vi tände lite ljus i vardagsrummet medan vi dukade fram ett gott frukostbord. Medan regnet smattrade mot fönsterna så avnjöt vi dagens första mål mat. När vi senare hade lämnat av mamma i Malmö, där hon tog bussen hem mot Göteborg igen, körde vi vidare till Lund och hans morföräldrar. Där kollade vi in deras nya lägenhet och på kvällen intog vi en liten date night på tu man hand. Bio och resturang - kunde inte avsluta en bättre helg!
 
Nu blir det ett pass på gymmet och sedan förbereda lite här på bloggen innan veckans första kvällspass börjar. Hur har er helg varit?



Detaljerad måndag

| Dagligen, Inredning
 
Åh, ljuvliga lediga dag! Denna dagen har jag längtar efter sen jag var ledig i torsdag, även så kallad min enda lediga dag under förra veckan. Å efter tre stycken heldagar aka. 13 timmarspass på rad - är jag vad man säger; helt slut. Eller ja, jag fick sovmorgon och god frukost när jag vaknade, vilket jag har längtat efter. Att kunna äta lite proteingröt med hallon och jordnötssmör, dricka en kopp kaffe och kolla ett avsnitt serie, i lugn och ro. Lyx!
 
Nu har vi (fästmannen är också ledig idag; kvalitetstid) precis ätit lunch (läs: halloumisallad) och dricker varsin Nespresso-kaffe. Detta efter ha varit en sväng på gymmet - som jag inte heller haft tid eller orken till den senaste månaden, och även städat lägenheten. Han fick ett ryck och dammsög, så då följde jag på och dammade och moppade golven. Det som är kvar är ett ryck i köket också, men det tar vi lite senare. Medan han duschade så passade jag på och knäppa lite detalj bilder på nya detaljer här hemma. Tycker att det är så roligt att flytta omkring saker, hitta nya platser eller engagemang för exempelvis blommorna. Blir som nytt igen! Dessutom har vi fått en del saker av S morföräldrar, som ni redan vet. 
 
 
 
Marmorbrickan gör verkligen esse i vardagsrummet. Förra veckan hade jag både blommor och Prosecco på den, en fin centerpiece på bordet, denna veckan har jag ställt en liten karaff i keramik och en liten djuptallrik med Old English motiv på med vindruvor. Har tankar på att ha någon liten snittblomma i karaffen till helgen. Får spana på det imorgon, tänkte jag. Krukan till min elefanöra (plantan) innehar även Old English motiv, som är en ny favorit hos mig. Har sedan förra året haft blå som centerfärg - just för att den är så harmonsik, famför allt marinblått som är vår gemensamma favorit här hemma. Det är de små detaljerna som gör det..
 
 



En sötnos

| Dagligen, Fotografier

How cute? I onsdags när mina brudtärnor kom på lite bubbel och mycket flams, så fick kom även denna lilla gossen på besök. Lilla M är en av de lugnaste bebisarna jag har mött och efter besöket önskar jag få träffa min brorsdotter (snart två brorsbarn) så snart som möjligt. 


Vad har hänt sedan i onsdags? Jo, i torsdags körde vi och hämtade S morföräldrar för att ta med de till Emporia, Malmö. De ville mest se shoppingcentret, sen var de nöjda. Efter det körde vi och köpte en födelsedagspresent till svärmor som fyller 50 år om någon vecka. Och efter turen körde vi och åt lite mat, sen slockade jag klockan 18 på kvällen. Slut i kroppen, eller vad? Jag har jobbat sedan fredagskväll, hela dagen igår, hela dagen idag och hela dagen imorgon (7-21). Men vill man så kan man! 




En kväll med tärnorna

| Bröllop, Dagligen
Idag är dagen som jag har väntat på sedan jag gick på ännu en lång vecka av arbete. För idag slutade jag nämligen vid 12 och det är precis då vi serverar lunchen på boendet, har en medicin-runda, lägger personerna att vila efter maten och så vidare. Lite småstressig och ibland rätt trevlig tid på dagen. Och även väldigt skön tid att "slippa". I stället tog jag tåget hem och blev upphämtad av Simon, och sedan körde vi gemensamt och hämtade ut ett paket som hade kommit. Rättare sagt var det en födelsedagspresent till hans mor som fyller 50 år om någon vecka. Jag älskar verkligen när man hittar rätt gåva. 
 
Nu har vi ätit en liten lunch här hemma och tagit en god kaffe på maten. Det är dags för mig att ta tag i disken och sedan hoppa in i duschen för att fräscha till mig. I eftermiddag/kväll kommer nämligen mina tärnor hit för lite bubbel, sallad och snack om bröllopet. Så, ni kanske förstår varför en har längtat efter denna dag. Och så är saken den att jag hade span på en liten gåva till mina tärnor, men det blev lite kort varsel sedan vi bestämde dag till idag - så nedan kan ni se vad de kommer få ikväll.. och sedan får de få tärngåvorna vid ett senare tillfälle.
 
Det jag tänkte ge till mina tärnor ikväll är en liten flaska bubbel, ett doftljus och praliner.
Oftast, inte alltid, går det man själv tycker om hem även hos andra. Och min tanke bakom dessa
små gåvorna är lite extra hemma-spa och en avkopplande kväll med egentid. Fint grundkoncept
med godsaker. 



Skanör

| Dagligen
 
I stället för att åka hem direkt efter jobbet idag valde vi att köra en liten sväng genom Malmö och sedan vidare till Skanör. Anledningen är väldigt enkel - vackert väder! I två dagar nu har vi i Skåne också blivit bortskämda med fint väder, peppar peppar. Tycker det är att spilla bort D-vitamin, kvalitetstid och en fin dag genom att åka hem, så istället blev det en hamn-promenad och en islatte (lemonad till honom) + lite fotograferande när vi hand i hand studerade lite båtar och människor. Helt klart en bra start på veckan.
 
Låter bilderna tala för sig själv.
 
 
 
 
 
 
Överexponerade bilder på mig själv, haha.
 
 



Gravidfotografering

| Dagligen, Fotografier
Ny vecka, nya möjligheter! Det må va klyschigt att säga så eller gå efter det mottot, men jag älskar't. Jag älskar möjligheten av en nystart och en fräsch oskriven vecka. Återigen är veckan fylld med jobb men även en hel del mysiga saker, framför allt på onsdag och torsdag. Men det får ni veta mer då, tänkte jag. Så den här veckan skippar jag veckans planer och kör på i stället.
 
Det jag kan berätta är å andra sidan om min magiska kväll igår, då jag fick rasta kameran och utveckla mig ytterligare i fotograferandet. Min vän /och fd. Kollega väntar barn, och ville ha gravidfotografering på just hennes mage tillsammans med hennes fästman. Och självfallet ville jag prova på att fotografera även detta, då jag inte fotat mycket människor innan - jag föredrar stileben och inredningsbilder. Men prova måste man, annars lär man sig ingenting. Säger ju sig själv. Så sagt och gjort. Igår körde vi ut till Skanör, solen sken, blåsten låg på från alla håll och kanter. Johanna och hennes fästman var fint uppklädda och solens strålar skimrade mot havet. Svårt men otroligt roligt att få utvecklas - det gillas.Ni som har mig på instagram har redan sett ett smakprov.. 
 
 
Bilderna redigeras nu med alla olika varianter, detta är en av de första på just denna, men har väl fyra olika redigeringar för just denna bilden bara. Så roligt!



Paris, here we come.

| Dagligen, Resor
 
Härliga söndag, tycker ni inte? Jag älskar söndagar, det är något speciellt med dem. Man laddar upp med extra mys och energi inför veckan som kommer. Fast idag jobbar jag ett förmiddagspass och i eftermiddag väntas det tvätt och laga lite matlådor inför kommande vecka, men det har också sin charm - älskar att gå runt och småpyssla och framför allt den nytvättade doften. 
 
Apropå något helt annat, så har vi bokat en weekend till kärleksstad - Paris. I slutet av oktober reser vi dit och spenderar fyra dagar i denna stora och vackra stad. Det känns extra magiskt att få inleda hösten på detta sättet när det enbart är dryga halvåret till vår dag efter det. Vår plan är att strosa runt, turista lite, äta goda middagar och bara vara han och jag. Helst göra något extra speciellt, uppleva något spekatulärt. Har ni tips på vad man måste göra eller äta någonstans så kommentera gärna!
 
 
 



Greveholm

| Dagligen
Jag var ju ledig igår och solen den brann lite bättre över Skåne då än vad den gör nu (Läs: regnar, igen). Så innan frukosten tog vi oss en promenad, lyxade till morgonen med frukostbullar framför serie, och gjorde en hallonpaj. Denna lilla men ack så goda paj tog vi med till S morföräldrar för en liten fika tillsammans med dem. Där "fyndade" jag även lite saker till hemmet samt böcker. De ska nämligen flytta om dryga veckan, och rensar ut sina förråd på saker som de inte vill ha med/har plats till - guldgruva för oss! Så lite nya krukor, ljusstarkar och böcker fick vi lov att ta med hem. Och det är vi tacksamma över!
 
Efter någon timme körde vi vidare till Skarhult slott aka Greveholm slott. Och ni vet den långa vägen som familjen Olsson kör i början av Mysteriet på Greveholm, genom allén och vidare - verkligen supermysig! Bad S att minska farten, då det både var lite fuktigt från regn och lite mörkare under alla träd. Skarhult slott byggdes under renässansen och har sedan år 1844 ägts av ätten Von Schwerin som än idag är bosatt i västra delen utav slottet. För en som älskar historia, så är detta bara hur intressant som helst. Och vi som har planerat en slottsrunda sedan flera veckor tillbaka har ännu inte kommit iväg på den, så extra glad att vi kom iväg hit i går.
 
 Utanför morföräldrarna kryllade det av fjärilar och en var ju självklart tvungen att fotografera dessa.
 
 
 
Skarhult / Greveholm är ett av flera slott som jag vill besöka här i Skåne..



Blombud

| Dagligen
 
 
Det plingade på dörren igår förmiddags och ett oväntat blombud lämnades över till mig. Chockad stod både jag och fästmannen i hallen, knappt påklädda trots det var förmiddag och undrade vem jag hade fått blommorna utav. Och visst är dem ljuvliga? Det var nämligen min bästa vän Amanda som skickade dem med texten "jag älskar dig min vackra syster" på kortet. Man blir alldeles lyrisk, tacksam och fylld med glädjetårar när man får något sådant oväntat. När ens nära och kära tänker lite extra på en. Svårt att sätta ord på detta!



Servera med stil!

| Inredning
 
Inlägget innehåller reklamlänkar
 
 
God morgon torsdag och säg hej till min fina examenspresent! I förra veckan kom min fina hälft hem med denna marmor -& mässingsbrickan till mig, som en försenad examenspresent och gissa om jag blev glad? Och med denna var det slut på shoppingen av just marmor och mässing i denna lägenheten - nu är det på gränsen att överskrida planet att det är fint, utan lite för mycket. Men jag blev ju så klart hur glad som helst!
 
Idag är det som sagt en dag kvar till helg och det känns lite extra ljuvligt för snart är jag ledig i hela två dagar. I och med det som hände i tisdags hade jag behövt vila upp mig ordentligt - men när man är ledig vill man så klart hitta på något lite extra. Så i helgen väntas det en liten mini-tripp och utflykt samt fotografering. Lagom med aktivering, så hade gärna tagit ett träningspass eller två också. 
 
 
 
 
Serveringsbrickan kommer från Ellos och ni hittar den här.
 
Vilken serveringsbricka! Kan säga att den är oerhört tung för att vara en bricka, men det kan man lista ut av materialet - marmor och mässing. Men oerhört vacker för att vara så stilren. På bilderna får ni även ta del av mitt senaste inköp i växtriket - en elefantöra. Så himla söt planta, eller vad säger ni? Det är roligt med lite udda och härliga växter i hemmet, och för att inspireras lite extra kikar jag alltid in hos Sanna för just att hitta ny inspiration. 



Avocado

| Dagligen, Livsstil
 
Något som jag uppskattar mer nu än någonsin är växter, plantering och odling. De flesta i min släkt har gröna fingar, som man brukar säga, men jag tror inte jag har ärvt dem - eller nu kanske jag har utvecklat dem generna. För nu är det väldigt rogivande och roligt att köpa växter, plantera och odla upp egna saker från kärnor eller sticklingar. I höstas la vi en avokadokärna i vatten, fyllde på med vatten var och varannan dag, och sedan fick denna rötter. Efter några månader kunde vi plantera den i kruka och här ser ni nuvarande resultat. 
 
Nu står avokado-trädet ute i en mindre kruka på vår balkong, och där blir det bastuvarmt - vilket jag tror avokadon trivs i. Avokadoträd växer vilt i Mexico och trivs i tropiskt klimat. Därmed verkar den trivas i hettan som blir på balkongen så här års - när solen är framme vill säga. 
 
 
De översta bladen börjar dessvärre bli åt det rödare hållet, och jag vet inte om det ska vara så eller om det behövs en omplanering. Men visst är det något fascinerande med att se saker växa upp - som att få se sina barn växa upp, eller ett djur. Man följer utvecklingen och får se vad som blir av växten, djuret eller personen. Tycker det är himla roligt! 
 



Viol

| Livsstil
 
Åh, nu ska jag dela med er av en liten "rutin" som vi har här hemma - nämligen kvällste. Och kan redan nu börja med att säga att denna sommaren har varit perfekt för just det, hehe. Men hursomhaver, så varje kväll dricker vi varsin kopp te framför ett avsnitt serie eller vid läsning utav roman. Hur avkopplande, mysigt och gott låter inte det? Det är en magisk kvällsritual som vi har, och jag älskar den. Nu försöker jag dock minska på koffeinet, då jag tror det har blivit alldeles för mycket samt det bromsar ju intaget av näringsämnen något kopiöst. Tror det eller ej, men kaffe efter maten är väldigt dåligt för näringsupptaget.
 
 
Oavsett hur det är med näringsupptaget så försöker jag nu hålla mig till en kopp kaffe samt en kopp te per dag. Kan säga att det är oerhört svårt de dagarna man är lite extra trött, som den senaste veckan - då har det blivit alldeles för mycket kaffe. Men tror även det är ett sätt att kompensera för att jag även har tagit bort allt sockerintag som jag tidigare haft - som en slags detox - dock överkonsumerat koffein är inte det bästa. Aja, man kan inte va bäst på allt, utan jag försöker.
 
Det jag ville komma fram till är att Earl Grey med en ton av bergamott har alltid varit en favorit hos mig. Men sedan i början utav året har vi båda här hemma varit förälskade i viol-te. Det doftar och smakar som violkatt (godiset) och är alldeles ljuvligt. Det är nästan också ett kvällsberoende nu, men i mildare grad. Det är helt fantastiskt, och är självklart tvungen att dela med mig utav det. 
 
 
Ikväll blev det till och med en hel kanna, vilket är ovanligt här hemma.
Vad har ni för cravings?



Pasta Carbonara

| Dagligen
 
Min tisdag blev inte riktigt som planerat.. För igår eftermiddag fick jag förfrågan utav min kollega ifall jag kunde byta pass med henne, så idag ska jag egentligen ha jobbat kväll men istället sitter jag i soffan och försöker vila. S och jag var nämligen en sväng i Malmö tidigt i förmiddags, och när vi kom hem började jag känna mig konstig och migrän liknande huvudvärk la sig som en hinna över hela huvudet. Har nämligen varit täppt i näsan sedan New York, och troligtvis överdoserat nässpray. Så i förrigår bestämde jag mig äntligen för att avsluta det beroendet, och kunde därmed inte alls andras genom näsan. Dessutom har jag jobbat mycket och långa pass det senaste samt börjat på en diet som tar lite extra på kroppen. I kombination av detta så kände jag mig utslagen och utmattad när vi kom hem från Malmö tidigare idag. Pratade med en annan kollega och hörde sedan av mig till jobbet, så har stannat hemma ikväll - för att vila upp mig. 
 
Så, jag sov mellan 12-15 och vaknade sedan upp ganska hungrig. Såg någon på Instagram hade lagt upp bild på sushi och blev sååå sugen på detta. Min blivande man är inte superförtjust i just sushi, tror inte han heller har smakat det. Till honom hade jag redan tänkt att slänga ihop en carbonara - sagt och gjort. Han körde och köpte sushi till mig samt nytt te och jag slängde ihop middagen till honom. Kan ärligt säga att det såg godare ut med pasta än sushi just idag. Kan vara dieten, men ack så gott.
 
 
Väldigt lätt mat att "slänga ihop" och tar inte alls speciellt lång tid att tillaga vilket är susen när man är så där hungrig. Hur som helst kör vi båda på en lugn kväll här hemma och jag ska strax brygga en kanna te och fortsätta med boken Playground av Kepler. 



Veckans planer

| Dagligen
 
Måndag igen, hörreni, och solen skiner - visst är det fantastiskt? Solen har vid dessvärre sett allt för sällan denna sommaren här nere i Skåne. Det är nog rekord på hur dåligt vädret har varit, men vad gör det om hundra år? Förhoppningsvis inte alldeles för mycket på vår planet, annars är jag nöjd ändå. Nu ska jag strax bege mig mot jobb, men först tänkte jag gå igenom veckans planer..
 
Måndag, idag händer det inte speciellt mycket. Blir som sagt jobb nu på förmiddagen trots jag är helt slut i kropp och knopp. När jag kommer hem ska jag dra över lägenheten med alla städredskap, laga lite matlådor och sedan ha en avkopplande kväll för mig själv. Denna veckan går vi om varandra en del, men egentid är också viktigt emellanåt!
 
Tisdag, jobbar jag även på förmiddagen och sedan kommer Amanda hit på kvällskanten. Länge sedan jag träffade henne, trots att hon har flyttat tillbaka till stan. Så det blir extra kvalitetstid med henne. Tänker mig någon promenad och massa snack. Hur underbart som helst!
 
Onsdag, äntligen har vi förmiddagen ihop, S och jag. Det blir en sovmorgon, eller sova tills en vaknar i alla fall, gärna liten mysig frukost tillsammans också. Det är dryga veckan sedan det skedde sist. Därefter blir det antingen ett träningspass tillsammans eller plocka hallon på Hallongården innan jobb - lite beroende på vädret. Och jobbkväll efter det.
 
Torsdag, med en oplanerad förmiddag och sedan jobbkväll. 7 av 7 dagars jobbpass...
 
Fredag, äntligen lite ledighet! Woho! Troligtvis är även S ledig, då han jobbar kvällsskiftet denna veckan, så då blir det en liten utflykt med kameran i högsta hugg. Först tänker vi ta med en liten hallonpaj till hans morföräldrar och även ta en promenad i närliggande skog intill dem. Sedan har vi pratat om att köra till Greveholm, då jag aldrig har varit där. En mysig fredag helt enkelt.
 
Lördag & helgen, ser ut som att jag ska agera fotograf till min fd. kollega och ta lite gravidbilder på henne och hennes fästman. Detta är oplanerat på tid, så lördagen hålls lite öppen. Kanske följer även S med, då vi ska vara i Falsterbo - så då kan vi hitta på något där. På söndag jobbar jag återigen och startar nästa jobbvecka redan då.
 
Det är mycket jobb nu, vilket jag gillar men samtidigt behöver man de
små fina stunderna för att klara av att just jobba mycket. 
Glöm ej att ta hand om er där ute!
 
Trevlig måndag :)



This week

| Bröllop, Dagligen
Söndagen börjar gå mot sitt slut och än har vi lite tid kvar att spendera tillsammans med de vi tycker om. Har haft en jobbhelg och den övergår i ytterligare fyra dagars jobb innan jag kan pusta ut. Det är intensiva veckor fram över, likaså hösten. Men det väntas mycket gott utav det senare. Vi har nämligen lite resor och äventyr inplanerade under hösten, vintern och våren - härligt!
 
Veckan som har gått - har bestått av jobb och ytterligare jobb - har även hunnits med en tripp till Köpenhamn med min fina vän Linda. Vi valde självklart en dålig dag då det ösregnade - men å andra sidan fick vi kvalitetstid, en dag utanför det vanliga och supermysig lunch i en storstad, vi var nöjda. Fortsättningsvis har det varit en vecka som mycket inför den stora dagen har lagts på plats. För vi har hittat en gudomlig plats där vi vill ha en utomhusvigsel på samt resterande festligheter tillsammans med våra familjer och vänner. Sedan har jag även hittat min klänning, spånat på tärngåvor, fixat fotograf och även ringen. Mycket dekoration till vårt tema har även lokaliserats och ska strax börja införskaffas. Lite smått och gott, helt enkelt! Nu ska vi fundera på om vi ska göra inbjudningskorten själva eller beställa?
 
 



Stor inspiration till vårt bröllop

| Bröllop
Detta gör jag om dagarna - letar efter inspiration till vårt bröllop. Och största frågan är - vart börjar man? Vi är mitt i bröllopssäsongen, så sociala medier kryllar av fina bröllopsbilder i olika dess former och varianter. Men visst är det ljuvligt att det är just så, att allt är så himla varierande beroende på brudparen? Tycker verkligen om det.
 
Många utav mina dagar sitter jag på Pinterest och Etsy, där jag letar inspiration och detaljer till vårt bröllop som kommer äga rum nästa år. Dessutom kollar jag efter en plats där vi kan spendera vår honeymoon på. Vi har redan mycket klart för oss, vad vi vill och inte vill. Så det är dags att reka plats samt just - detaljer.
 
 
Ett ljuvligt kollage med detaljer från min underbara väns bröllop. John & Amanda´s bröllop ägde rum ute på en herrgård, där vigseln var utomhus och middagen i herrgården. Det var otroligt fint väder och plats att bli äkta makar på. Jag fick verkligen mycket inspiration från deras bröllop, och efter det vet vi lite mer vad vi vill och inte vill ha på vårt egna. 



Kvalitetstid

| Dagligen
 
Onsdag och jag tror det är veckans bästa dag. Här i Skåne är det grått och regn i stort sätt varje dag, vilket både har sin charm och samtidigt blir man lite energilös. Trots vädret försöker jag njuta till fullo, och framför allt de stunderna jag är med min andre hälft - men även vid min egentid. Idag ska jag in till Malmö och träffa min fina vän över lite fönstershopping och fika alternativt lunch. Det blir en stund av välbehövlig kvalitetstid tillsammans med henne. Senare åker jag vidare till Lund där jag möter upp min fina fästman (fortfarande svårt att förstå), hos hans föräldrar, för ikväll ska vi ut och äta tillsammans med dem. Kommer bli en trevlig kväll!