Helgens bravader

| Dagligen
 
Välkomnar den nya veckan med ett leende på läpparna! Eller som en tant sa till mig ´sol ute, sol inne, sol i sinnet´. Det har verkligen varit en fantastisk vecka, och värd att skriva om ett inlägg om det ett antal gånger för att bli nöjd. 
 
Helgen som sagt gått i lugnets tecken trots att min älskade mor har varit nere på besök. I fredags när hon anlände, precis när vi kom hem, blev det lite fika och lyxkaffe (älskar min kapselmaskin från Nespresso). Vi satt och pratade en stund, kramades och körde lite catching up. Därefter tog vi en liten vilopaus då alla var rätt trötta. På kvällen korkade vi upp denna ovanligt utsökta J.P Chenet mousserat vin, lagade en kycklinggryta med citron och basilika, satt på lugn musik och avnjöt fredagskvällen. Blev mycket prat mellan himmel och jord innan vi la oss tidigt - alla var fortfarande väldigt trötta.
 
Även lördagen fortsatte i lugnets tecken. Vi började dagen med en liten cykeltur och vid lunch anlände S föräldrar för fika och sedan vidare på helgens marknad i stan. Medan vi promenerade ner mot stan pratade vi för fulla muggar, njöt av det fina vädret och våra föräldrar lärde känna varandra. Magisk känsla! När vi hade tagit oss igenom halva marknaden beslutade vi oss för en liten vätskepaus; varsitt glas vin på en uteservering. Så mysigt! Senare på kvällen blev det ytterligare en god middag, mycket prat, lugn musik och även sängen kallade tidigt denna kväll. Helt slut efter denna intensiva sommaren!
 
Vår söndag började med ett gympass för mig och S innan vi köpte med oss frukostbullar hem. Himmelen blev alldeles svart, så vi tände lite ljus i vardagsrummet medan vi dukade fram ett gott frukostbord. Medan regnet smattrade mot fönsterna så avnjöt vi dagens första mål mat. När vi senare hade lämnat av mamma i Malmö, där hon tog bussen hem mot Göteborg igen, körde vi vidare till Lund och hans morföräldrar. Där kollade vi in deras nya lägenhet och på kvällen intog vi en liten date night på tu man hand. Bio och resturang - kunde inte avsluta en bättre helg!
 
Nu blir det ett pass på gymmet och sedan förbereda lite här på bloggen innan veckans första kvällspass börjar. Hur har er helg varit?Lillemmish- mode - inspo

låter som en bra helg =)

ha en fortsätt bra måndag
kramizzz

Miss Baby Peaches

Gud så gott med bubbel!


Kom ihåg mig?