I will lock my heart for you forever.

| Bröllop
 
 
 
Ni som följer mig på andra sociala medier har säkerligen sett dessa bilderna tidigare, men det var lite av ett magiskt moment kände jag. För här befann vi oss i Kärlekens stad och blev glada att vi sett denna vackra bron Pont Alexandre III - som jag trodde låg åt andra hållet. Här ser vi även två par ta sina bröllopsbilder, och mitt uppe i vår egna bubbla så är andra i sin. Tycker det är alldeles fantastiskt!
 
Att gifta sig är ett oerhört stort steg och något väldigt magiskt. Jag som aldrig velat detta innan, kanske enbart en liten period tidigare i mitt liv, och nu står jag här - ett halvår kvar tills vi är man och hustru. Att få säga Ja till mannen i sina drömmar, som får en att må som aldrig förr, dela sin vardag och framtid med. Trodde bara det var sådant man läste i böcker eller såg på film. Men snart är det ju faktiskt vår tur!
 
 
 
 
Två vackra par, minst sagt. Som skulle eller hade redan sagt "Ja" till varandra. Att få ta del av detta, som åskådare, var väldigt pirrigt även om detta inte var något planerat och vi helt okända. Men i den stunden kunde jag inte låta bli att knäppa dessa bilder, för visst är dem fina? Det får oss att tänka lite extra på vår dag, hur vi vill ha det och fortsätta vår planering inför vår stora dag. För nu går vi in i fas två när det gäller planeringen..
 
För nu gäller nämligen checklistan som är för 6-3 månader innan och det är dags att checka av:
 
- Börja titta på vigselring/vigselringar. H
- Nu är det hög tid för att ha bestämt sig för en klänning och matchande underkläder, skor och andra tillbehör.
- Välj ut brudgummens och marskalkens kläder och prova ut rätt storlek. Glöm inte skorna!
- Börja se ut tärnornas klänningar om ni står för dessa.
- Fundera på om ni vill ha färgtema för trycksaker, blommor etc.
- Eventuella personliga detaljer för vigseln tex. sydda konfettipåsar, egengjorda bordsdekorationer för festen etc.
- Komplettera gästlistan.
- Om ni ska göra egna inbjudningskort eller andra trycksaker, börja inhandla material eller köp färdiga.
- Skriv önskelista på presenter. (finns på Bröllopstorget) Utse en kontaktperson som har hand om frågor.
- Eventuell övernattning för gästerna. Förslag, telefonnummer och priser på hotell kan skrivas på ett separat blad i samband med inbjudan.
- Skriv inbjudningskorten och skicka iväg dem så snart som möjligt men senast 7 veckor innan bröllopet. Sätt o.s.a. 1-1,5 månad före bröllopet. Vad som bör stå på inbjudningskortet finns under Kort & Trycksaker.
- Utse en präst eller annan vigselförrättare, och bestäm en tid med denne ca 3-2 månader före vigseln då ni kan gå igenom hur ni vill ha ceremonin.
- Vill du ha långa och vackra naglar så är det nu som du ska börja tänka på det.
- Preliminärboka festmenyn.
- Boka transporter för gästerna om så behövs.
 
Och just nu kollar vi faktiskt på inbjudningskorten, som vi vill ska spegla vårt tema på dagen, oss och resten utav dekorationerna. Så vi har en del att börja pyssla med, och dessutom lite samarbeten på gång som gäller just: bröllop. 
 
 
 




Kom ihåg mig?