Paris, here we come!

| Resor
 
På lördag ska vi strosa i detta stora varuhuset, Galeries Lafayette.
 
Oh, godmorgon härliga torsdag! Idag är vi lite extra glada och även pirriga här hemma, för idag åker vi äntligen på weekend till Paris. En fullspäckad helg väntas med mycket kultur, mat, goda drycker, sevärdigheter och allt annat som bara Paris kan ge en. Väskorna är packade och vi är såklart mer än redo!
 
Vi har valt att bo på detta 4-stjärniga hotellet nära Galeries Lafayette, som är ett stor varuhus. Det ligger på 18 arrondissement och är en liten bit från alla sevärdigheter, men det gör ingenting för oss. Bara vi får vara där tillsammans och att resan går bra så kommer detta bli toppen! Och lite resfeber har vi allt, haha.
 
Tanken är att vi ska hyra cyklar och cykla runt i Paris denna helgen. Visst är det smart? Både billigare, bättre för miljön och så ser man ju mer. Enligt den underbara Google Maps, så kommer det ta mellan 10-20 minuter mellan alla turist atraktioner, så som Eiffeltornet och hotellet samt de andra sakerna som vi vill utforska. Vi är som sagt rätt förbereda på vår lilla weekend, men har ni några extra tips så dela gärna med er!
 
 
Passen är redo för vår weekend i Paris. Fyndade mitt fodral på Guess i New York för några dollar.. 
 
Kom ihåg mig?