100 dagar till..

| Bröllop, Dagligen
Nu är det 100 dagar kvar till vårt bröllop. Och det ni, det känns både pirrigt, nervöst, stressande, fantastiskt, spännande, exalterande och mycket därtill. Det är ynka hundra dagar, tre månader, tills vi blir man och hustru. Tills vi delar samma efternamn, tills vi har ingått ett giftemål. Ja, det är minst sagt helt galet och underbart samtidigt.
 
Å dessutom har vi kommit ännu längre på shoppinglistan, vilket är otroligt skönt. Fått offerten på kakbuffen, bokat in en träff med vigselförättaren, maten är förbeställd och så har min blivande man och hans marskalkar varit och kollat ut kostymer. Så det händer mycket nu, vilket är superroligt! Vi försöker även hinna njuta av här och nu.
 
Ikväll blir det en liten dejt med god mat och dryck här hemma. Igår var vi ju iväg på spa, middag och massage. Vi hade bokat avkopplande parmassage, vilket vi uppskattade otroligt mycket. Var verkligen utvilad i kroppen när vi vakande i morse. Så det är verkligen något vi tänker börja unna oss lite oftare. Kanske inte parmassage, men massage överhuvudtaget. Kroppen behöver det!
 



Malin

VILKA RINGAR! SUPERFINA! 😍

Amanda Niclasson

Så himla fina!!


Kom ihåg mig?